ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο LAKIS GAVALAS

 

Είναι 5-10 άτομα, μιλάμε συγκεκριμένα, αυτός κι εκείνος, που γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα στα άπλυτα της Αθήνας. Περισσότερα ξέρουν κι από τους ίδιους που πρωταγωνιστούν στις σεξουαλικές ανωμαλίες τους. Οι εν λόγω 5-10 ούτε δημοσιογράφοι και κοσμικογράφοι είναι, ούτε ερευνητές ρεπόρτερ και πράκτορες της ΕΥΠ.

Λέω τούτο. Πριν λίγα χρόνια μεγάλος εκδότης αποφάσισε να βγάλει κυριλάτο περιοδικό κουτσομπολίστικο. Όχι σαν αυτά της πλάκας που κυκλοφορούν για να ενημερώσουν τους σοβαρούς αναγνώστες τους ποιος είναι ο νέος γκόμενος της κυρίας Άννας Βίση, αν πήγε για ψώνια η κυρία Ελένη Μενεγάκη, και σε ποιο νησί θα κάνει διακοπές η σελέμπριτυ Μαίρη Συνατσάκη.

Ο εκδότης, λοιπόν, ζήτησε από τα στελέχη του προκειμένου να χρηματοδοτήσει το περιοδικό να εξασφαλίσουν insider. Κρυφούς συνεργάτες με αμοιβή που έχουν άμεση επαφή με τον κόσμο της αμαρτίας και θα έδιναν σταθερά, συστηματικά αβέρτα πάγκα τεφαρίκι πληροφόρηση.

Μέσα, λοιπόν, στα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν κι αυτό του εξαντρίκ Lakis Gavalas, του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία. Ακόμα ήταν και το όνομα ενός επαγγελματία δημοσιοσχετίστα της αθηναϊκής high society. Και οι δύο αρνήθηκαν να «καρφώνουν» σκάνδαλα και να εκθέτουν άτομα με τα οποία συναλλάσσονται. Έτσι η ιδέα του περιοδικού έμεινε στο συρτάρι.