Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΗ

 

Γνωστός στην Ελλάδα ο Γιώργος Κουρής έγινε με την Αυριανή που έβγαινε σε εγκαταστάσεις τυπογραφικές και σ’ ένα μεγάλο οικόπεδο στον Ταύρο, 300 μέτρα από το γήπεδο του Φωστήρα, συνιδιοκτησίας με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Πως έμπλεξαν και έγιναν συνέταιροι ο δαιμόνιος Κεφαλονίτης με τον πράο Κρητικό; Η δημοσιογραφία, πιο σωστά το απωθημένο της εφημερίδας, που λειτουργούσε και στους δύο, με διαφορετικά κίνητρα, βέβαια.

Αποκάλυψη με την ευκαιρία. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως ιδιοκτήτης εφημερίδας στα Χανιά αισθανόταν υπερήφανος επειδή ήταν και κάτοχος δημοσιογραφικής ταυτότητας, Πάντα είχε ερωτική διάθεση στη διαπλοκή, στην ανομολόγητη σχέση του με ιστορικές εφημερίδες, ακριβώς γιατί έκανε πρωταθλητισμό στην πολιτική. Δεν είναι της στιγμής να αναφερθούν οι ''προσβάσεις'' του, η επιχείρηση να βάλει πόδι σε εκδοτικά συγκροτήματα.

Κουρής και Μητσοτάκης κάποτε ήρθαν στα μαχαίρια, χώρισαν τα τσανάκια τους, μόνο τα κουμπούρια δεν βγήκαν, η ιδιοκτησία στον Ταύρο πέρασε όλη στον 80χρονο σήμερα Κεφαλονίτη. Πριν αρπαχτούν ο Μητσοτάκης, που πέθανε την περασμένη Δευτέρα, είχε συμβουλεύσει τον Κουρή:

- Γιώργο,κάθε πρωί, μόλις ξυπνάς, ένα ποτήρι νερό. Μαζί με μια κουταλιά μέλι. Κάθε πρωί!

Αν ενδιαφέρει τους αναγνώστες. Ο Κουρής, κανονικός Σπαρτιάτης στη δίαιτα του, τηρεί τη συμβουλή Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΓΗΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ!