ΠΟΙΟΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ Ο… ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ‘’ΜΗΤΣΟΣ’’ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

Άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο. Δεν πάει καλά η ομάδα; Θα τα «ακούσει» από την εξέδρα ο πρόεδρος. Για την μάνα του, για τα λεφτά του. Σιγά που θα υπολογίσουν οι τενόροι των γηπέδων αν ο πρόεδρος είναι καλός άνθρωπος, κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Θα πέσουν τα μπινελίκια αν δεν πάρει πρωτάθλημα.

Το ίδιο περίπου ισχύει και στην τηλεόραση. Εκτός λογαριασμού ας είναι ταλαντούχος ο τηλεπαρουσιαστής, ο ηθοποιός, ο διασκεδαστής. Μετράει μόνον αν κάνει νούμερα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι μια σχολή μόνος του. Η μοναδική περίπτωση του ξεκίνησε πριν ακόμα σκάσει μύτη η ιδιωτική τηλεόραση. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα, το ποιός είναι. Κι όμως, αφού καβατζάρησε τα 60 έχει βάλει στόχο, φαίνεται, να πάρει ρεβάνς. Από τον ίδιο τον τηλεοπτικό του εαυτό, αφού είχε εκτεθεί ως «συριζαίος» με το τσαντήρι.

Κανονική προπαγάνδα υπέρ του σύριζα έκανε ο Λαζόπουλος. Γελοιοποιούσε τον Γιωργάκη Παπ και τον Αντωνάκη Σαμ. Ε, τώρα που είναι ακόμα κυβέρνηση ο ‘’δικός του’’ προλαβαίνει να ξεβρακώσει όχι τον… αντιμνημονιακό Αλεξάκη Τσιπ, αλλά τον… Λαζόπουλο. Να, ποιος να ‘ναι, ίσως ο 11ος ‘’Μήτσος’’. Σατίριζε π.χ. την Γιάννα Αγγελοπούλου στους Δέκα Μήτσους, ιδανικός νέος ‘’Μήτσος’’ ο… Λάκης Λαζόπουλος, που είχε κάνει αγώνα για την τελευταία φορά αριστερα.

Ταλέντο το’ χει ο Λαζόπουλος. Για να «επιστρέψει» μ’ ένα άλλο «τσαντήρι» ή με τους «Μήτσους» σημαίνει ότι διαθέτει και κότσια. Το ρίσκο είναι δεδομένο. Όσο κι αν θεωρεί ότι παίζει με σίγουρο χαρτί στην περίπτωση που η επιστροφή του θα γίνει με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Γιατί να κάνουν μπαμ πάλι οι Μήτσοι; Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ποιά συνταγή; Άλλη εποχή πριν 25 χρόνια. Αν, όμως, η νέα σειρά των Μήτσων η του τσαντήρι νιούζ πιάσει και τα μισά νούμερα του survivor ο Λαζόπουλος θα βγει πάλι από πάνω στην πιάτσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: 1.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙ