ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Δεν γνωρίζω κανένα τραγούδι της κυρίας Ελένης Φουρέιρα. Κι αν κάποιο απ' αυτά είναι σουξέ, έστω ενός μηνός, ενός καλοκαιριού. Ξέρω, όμως, την ίδια την κυρία Φουρέιρα από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύονται και τις τρώω στη μάπα, θέλω, δεν θέλω.

Δεν έχω τίποτα με το κορίτσι. Ειλικρινά, γράφω τούτες τις γραμμές γιατί κάτι θέλω να πω, που δεν έχει σχέση με την εν λόγω αοιδό. Ένα «φαινόμενο» να σχολιάσω, που αφορμή δίνει ένα ακόμα ''ρεπορτάζ'' για την κυρία Φουρέιρα, ότι είναι ερωτευμένη. Πάλι. Με νέο αμόρε. κάνει πρόβα γάμου με τη συγκατοίκηση με το νέο αμόρε της.

Τραγουδίστρια η κυρία Φουρέιρα, όμως την πρωτογνώρισα από τα μήντια όταν την «κυκλοφορούσαν» λόγω της πολύχρονης σχέσης της με ποδοσφαιριστή, τον κύριο Σαμαρά, με τον οποίον ήταν τρελά ερωτευμένη, μετά χώρισαν, στη συνέχεια επανασυνδέθηκαν. Τι είναι αυτό;

Δεν γράφουν τα μήντια πού τραγουδάει το κορίτσι, πώς πάει ο δίσκος της, αν έχει να παρουσιάσει νέα δουλειά, ποια τα σχέδιά της. Ποιος ασχολείται; Από την άλλη, η ενημέρωση γι' αυτήν αφορά π.χ.το ταξίδι της στην Σκωτία, να δει τον Σαμαρά, αν κάνουν όνειρα για γάμο, ποιο το twittaρισμα έκανε. Μετά έπαιζε στη δημοσιότητα η επόμενη σχέση της, με εφοπλιστή. Και η πρόβα γάμου της στην ερωτική φωληά στη Γλυφάδα του πρώην της.

Θυμήθηκα πριν χρόνια μία από τις πολλές περιπτώσεις του «φαινομένου» που λέμε. Μια ψευτοτηλεπαρουσιάστρια ήταν γκόμενα μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού. Μετά τα έφτιαξε μ' έναν πολίστα. Μετά μ' έναν επιχειρηματία. Μετά μ' έναν ηθοποιό. Μετά μ' άλλον μπασκετμπωλίστα. Από έρωτα στον έρωτα το πήγαινε το κορίτσι, και καλά έκανε, δικαίωμά της. Τα μήντια τι βιόλα βαράνε; Πουλάνε. Αυτή είναι η βιόλα τους.

Μοντέλες, μανεκέν, τρίτες στο βάθος κήπος παρουσιάστριες, τραγουδίστριες που σήμερα είναι, αύριο δεν υπάρχουν, κορίτσια κομήτες από ρηάλιτυ, ένα ατελείωτο τσούρμο πηδάνε από το ένα κρεβάτι στο άλλο και τα γκόσιπ τις ραίνουν με λουλούδια αγάπης και ρομαντικής σχέσης.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ