ΜΕ ΤΟ... ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως παρουσιάστρια του alpha δεν ενεργούσε με το σπαθί της, δηλαδή με την αξία της. Απόκτησε... εξουσία, δηλαδή όχι απλά μία εκπομπή, επειδή είχε κολλητηλίκια με τον καναλάρχη, τον Κοντομινά.

Φοβερά πράγματα. Δύο ξανθιές παρουσιάστριες. Πρώην φίλες στην ίδια πόλη. Στην ίδια γειτονιά, αυτή της τηλεόρασης. Και η μία, η Κατερίνα Καινούργιου με πνεύμα... συναδελφικότητας και κατανόησης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέει απίθανα πράγματα.

«Την ξέρω χρόνια την Κωνσταντίνα, πριν γίνει παρουσιάστρια στον alpha, από τότε που δούλευε μοντέλο, μου είναι συμπαθής...» λέει η Κατερίνα Καινούργιου που προσθέτει «Άλλαξε η συμπεριφορά της όταν είχε εξουσία, λόγω της πολύ καλής σχέσης της με την... διοίκηση. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όπως κάθε άνθρωπος που χάνει τη δουλειά του...».

Έχασε το... ξίφος του Κοντομηνά η κυρία Σπυροπούλου, κατά την κυρία Καινούργιου. Και λοιπόν; Για μένα η Σπυροπούλου θα βρει δουλειά σε κανάλι, διότι πιστεύω στα προσόντα της ως παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΜΑΓΚΥ;