ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

 

Ο Μπραντ Πητ και η Αντζελίνα Τζολί, που είχαν σκοτωθεί σ’ ένα και πολύ χολυγουντιανό διαζύγιο, τα ξαναβρήκαν. Έτσι, το σοκ που προκάλεσε ο χωρισμός τους πέφτει στη σκιά ενός άλλου σοκ… Οι δύο αστέρες του σινεμά συμφώνησαν ότι θα ήταν καλύτερο για τους δυο να συζούν, παρά να είναι χώρια…

…Χωρίς να διακόψουν τη διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου τους! Μήπως το ρεπορτάζ αφορά το σενάριο της νέας τους ταινίας κι όχι την πραγματικότητα της ίδιας τους της ζωής;

Κανένα σοκ. Καμία έκπληξη αν η Τζολί, που του είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι, διότι αυτή τον είχε χωρίσει, ξαναδιώξει τον Μπράτ Πητ. Είναι κι αυτό μέσα στο σενάριο της διαπροσωπικής τους ζωής. Ακριβώς! Τα παιδιά γυρίζουν σε υπερπαραγωγή τη συνέχεια του «έρωτα» τους.

Φτάνεις να υποψιαστείς ότι το έργο είναι στημένο. Όχι, δεν είναι. Αλήθεια είναι. Τι ακριβώς είναι η αλήθεια; Οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του κινηματογράφου σήμερα κυκλοφορούν χαμένοι, μακριά από τον εαυτό τους… Πλούτος, διασημότητα, επαγγελματική επιτυχία από τη μία και στην εξίσωση, από την άλλη, η προσωπική τους δυστυχία. Αυτή είναι η αλήθεια.

Άρχισαν κιόλας «θεραπεία» με τον ψυχολόγο τους, ώστε να προετοιμαστούν για την επανασύνδεση. Για λύπηση είναι και οι δύο.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»