ΜΕ AL PACINO - TONY MONTANA ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

 
γράφει ο βασίλης Μπόνιος
Πολύ σκληρός και πολύ έξυπνος για να χάσει το παιγνίδι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει τον ΠΑΟ ξανά πρωταθλητή. Είναι ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει τον πανίσχυρο παναθηναικό στρατό με τα εκατοντάδες χιλιάδες οργανωμένα μέλη και να τον μετατρέψει σε ένα πανίσχυρο club στο οποίο όλοι θα θέλουν να είναι μέλη και το οποίο θα παρέχει ισχυρά προνόμια στα μέλη του: Aπό ιδιωτικά σχολεία έως ιατρικοφαρμακευτική κάλυψη. Θα μπορεί μάλιστα να “παράγει” τους μελλοντικούς πρωθυπουργούς της χώρας.
 

Είναι ο μόνος που μπορεί να απελευθερώσει την παναθηναική αξιοπρέπεια από την διαρκή ταπείνωση που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας της πανίσχυρης διαπλοκής των προέδρων του Ολυμπιακού με τους εκάστοτε ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου και τους πρόθυμους υπουργούς τους. Είναι τώρα η στιγμή για να γίνει το Παναθηναικό Club η πανίσχυρη Λέσχη από την οποία θα προέρχονται οι μελλοντικοί πρωθυπουργοί της χώρας.

Ο Al Pacino-Tony Montana Γιαννακόπουλος έχει τοποθετηθεί και επίσημα από την περασμένη Τετάρτη, όταν και αναφέρθηκε στο πλάνο του για τη δημιουργία του PAO Foundation που περιλαμβάνει τη συστράτευση όλων των παναθηναϊκών δυνάμεων και την κοινή πορεία όλων των τμημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικά τμήματα) τονίζοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική λύση για την ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από τη συστράτευση έχει στο μυαλό του και τη συστέγαση (σε βάθος χρόνου) όλων των τμημάτων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να ηγηθεί του Παναθηναικού Κυβερνείου αρκεί και ο Αλαφούζος να πληρώσει τα χρέη που του αναλογούν και να βοηθήσει σ΄αυτή την κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, για να είμαστε δίκαιοι, έβαλε το κεφάλι του στο λάκο με τα φίδια όταν κανείς δεν έβγαινε μπροστά. Συγκρούστηκε στα ίσα με τον Μαρινάκη και τον στρατό των γαύρων. Αλλά ως εδώ μπόρεσε να φθάσει. Είναι ώρα να παραδώσει σε έναν πιο αποφασισμένο ηγέτη που δεν χαμπαριάζει από εμπόδια και παράγκες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να χρηματοδοτεί το PAO Foundation με 10 εκατ. ευρώ ετησίως και εκτός από βασικός χρηματοδότης θα είναι και πρόεδρος, σύμφωνα με την «Πράσινη». Σκοπός είναι να υπάρχουν και άλλα μέλη που θα συνεισφέρουν οικονομικά, αλλά με μικρότερα ποσά. Δεν θα υπάρχει οικονομικό ταβάνι, αλλά θα υπάρχει οικονομική βάση. Αυτή θα πρέπει να καλύπτεται ετησίως από συμμέτοχους, επιχειρηματίες και μη. Πολλά ακούγονται και για τους «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αυτό το εγχείρημα και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, θεωρεί ότι ο πιο ισχυρός σύμμαχός του πρέπει να είναι ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ, koyrdistoportolali