ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι δηλωμένος δημοσιογράφος. Με μία διαφορά, αυτός κάνει και δημοσιογραφία. Σπάνιο σήμερα αυτό στην Ελλάδα. Και περίεργο, να κυνηγάει την είδηση, να ψάχνει το ρεπορτάζ ένας δηλωμένος δημοσιογράφος.

Ο ζούγλας Μάκης «τα έχει βάλει» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Του έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του εφοπλιστή, μέχρι που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου, τον ενόχλησε άγρια μεσάνυχτα τηλεφωνικώς με οχετό επαναλαμβανόμενων ύβρεων.

Τι σχέση έχει τούτο το έργο με τον Ολυμπιακό; Κανένα! Ο Τριανταφυλλόπουλος γράφει, αποκαλύπτει, υπονοεί ό,τι θαρρεί ο ίδιος με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, σχετικά με το ναρκοπαπόρι «Noor 1», με τον όμιλο μήντια Παραπολιτικά. Πράγματα άσχετα με τον Ολυμπιακό. Εντελώς.

Λέγεται ότι το πανό που σηκώθηκε στον Πειραιά («Πουτάνα Μάκη», διαβάζεται και η λέξη «Ρουφιανάκι») είναι δουλειά γάβρων. Αν πράγματι φιλοτέχνησαν το πανό φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού, μπερδεύουν την ομάδα σε υποθέσεις άσχετες με ποδόσφαιρο και την ομάδα τους.

Τι θέλουν να μας πουν; Ότι ο Μαρινάκης είναι καθαρός; Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόεδρο μπλεγμένο σε βρωμιές; Αστεία πράγματα. Όλες οι ομάδες, κι όταν λέμε όλες εννοούμε όλες, κατά καιρούς είχανε πρόεδρο απατεώνα. Με αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Ο Μαρινάκης είναι βρώμικος. Ο Μαρινάκης είναι πεντακάθαρος. Ο, τι και να ‘ναι, πρώτον, αυτό θα τα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Και, δεύτερον, η αθωότητα του, όπως και η ενοχή του δεν συνδέεται με τη μπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ