ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

 

Αντόνυ Ραπ. Ένας σοβαρός καλλιτέχνης στο είδος του, όχι φιρμάτος, σχεδόν άγνωστος εκτός Αμερικής. Ο 46χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός Anthony Rapp ξαφνικά και από το πουθενά μπήκε κι αυτός στο χορό των... σεξουαλικών αποκαλύψεων που ξεκίνησε στο Χόλυγουντ και δεν λέει να τελειώσει. Φοβερά πράγματα.

Τι κόλπο να ‘ναι αυτό; Ο εν λόγω Αντωνάκης Ραπ, μετά από 32 (!!!) χρόνια θυμήθηκε ότι του την είχε πέσει ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπαίησυ. Τον είχε ενοχλήσει σεξουαλικά, όπως λένε, τον 14χρονο τότε Ραπ.

Πρόσεξε. Ο Άντονυ Ραπ είναι από τους πρώτους ηθοποιούς που δηλώσανε ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχει σημασία τι ακριβώς είχε πει: «Έχω ερωτευθεί γυναίκες, όμως πλέον είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν θα πω gay, μάλλον είμαι queer…». Τι είναι αυτό;

Στο δυτικό κόσμο τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ της μόδας ο χαρακτηρισμός «queer», για περίεργους gay, που δεν τους αποδέχεται η κοινότητα των ομοφυλόφιλων, τράνσέξουαλ, λεσβίων κ.α.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του Άντονυ Ραπ ότι του «είχε ριχτεί» ο 58χρονος σήμερα και με δύο Όσκαρ Kevin Spacey, ο κατηγορούμενος ηθοποιός είπε: ''Δεν το θυμάμαι, λυπάμαι αν συνέβη, σίγουρα θα ήμουν τύφλα στο μεθύσι, σέβομαι τον Ραπ, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω αυτό που γνωρίζουν οι φίλοι μου: Έχω ερωτευθεί άνδρες και γυναίκες, όμως πλέον είμαι μόνον ομοφυλόφιλος».

Που το πάνε; Η δουλειά ξεκίνησε με τον πιο πετυχημένο παραγωγό ταινιών του Χόλυγουντ, τον σεξομανή Χάρβεϋ Ουάϊνσταιν. Και ποια δεν… θυμήθηκε ότι την είχε στριμώξει, πριν 20 και 30 χρόνια. Σειρά πήρε το αδελφάτο. Κατι βρωμάει . Εμένα, πάντως, κάτι μου μυρίζει. Στόχος η ''νομιμοποίηση'' κοινωνικά της ομοφυλοφιλίας, το ένα βήμα παραπέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ;