ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΤΟ VOICE

 

Εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες και στο γνωστό σκηνικό του Voice ένα κορίτσι σαν τα κρύα νερά. Δεν αρέσει στην κριτική επιτροπή, στους τρεις κυρίους και την μια κυρία, και αφού αυτοί κάνουν το προσωπικό τους show, της βγάζουν κόκκινη κάρτα.

Βεβαίως, προσωπικό show. Δεν κάθονται στην καρέκλα και να’ ναι ξενέρωτοι οι τέσσερις της επιτροπής. Η εκπομπή περιμένει την έξυπνη, την πιασάρικη ατάκα τους και να την πούνε με ύφος, με χειρονομία θεατρική.

Επί του θέματος. Δεν περνάει το κορίτσι, και πώς της το λένε; Με μπράβο! Και την καλούν να… περάσει του χρόνου. Ρε, πλάκα κάνουμε;

Μπράβο σ’ αυτήν, σ’ αυτόν που θα συνεχίσει στο έργο, μπράβο και σ’ αυτήν, σ’ αυτόν που θα πάρει τον πούλο. Και παίρνει μετά σειρά ο άλλος, ο πεταλουδιστός, ο βελούδινος που περιμένει στο άλλο δωμάτιο.

Πέρασε το κορίτσι, το αγόρι; «Μπράβο» του λέει. Δεν πέρασε; Πάλι «μπράβο» και γέλια κακαριστά και πλατιά… και θερμή αγκαλιά στο κορίτσι που δεν πέρασε, όμως χωρίς σωματική επαφή από τη μέση κάτω, για να μη μολυνθεί η κάτω περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ TIME