ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΤΡΟΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

 

Ο χαμός. Με τον αρραβώνα του πρίγκηπα Χάρυ. Όποια κι αν διάλεγε για μέλλουσα γυναίκα του ο μικρότερος γιος της μακαρίτισσας Νταϊάνας, επιτόπου θα τράβαγαν τη σκαντάλη τα ΜΜΕ του κόσμου όλου να φωτογραφήσουν το μέγα γεγονός, και να το σχολιάσουν. Δικαιολογημένα. Επειδή έχει τεράστια σημασία για την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων στη γη ποια γκόμενα ρίχνει στο κρεβάτι του ο Χάρυ. Ποια ηραβωνίζεται, ποια νυμφεύεται.

Πολύ περισσότερο που η νέα νύφη του βασιλικού παλατιού της Βρετανίας είναι μία ζωηρή σταρλετίτσα, μιγάδα, από μπαμπά άσπρο και μαμά μαύρη, 15 πόντους πιο κοντή από τον γαλαζοαίματο γαμπρό και μεγαλύτερη του τρία χρόνια plus.

Ρομαντικό love story, λέει. Πως το ξέρουν; Γιατί να μην έβαλε στόχο το κορίτσι ένα ακόμα γάμο σκοπιμότητας.. Το ξέρουν; Η 36χρονη Καναδή ψευτοηθοποιός, Μέγκαν Μάρκλ στο όνομα, είχε παντρευτεί παραγωγό ταινιών, επίσης μετά από ρομαντική ερωτική σχέση, που κράτησε αρκετά, δύο χρόνια.

Σήμερα ο πλανήτης πληροφορήθηκε επίσημα ότι η σέξυ με το ψιλοέκφυλο πρόσωπο, πάντα ρομαντικά, παίρνει θέση στη βασιλική οικογένεια. Μία οικογένεια που έχει το καθήκον να βασιλεύει, αλλά και να τροφοδοτεί συχνά με ερωτικά παρατράγουδα τα πρωτοσέλιδα. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που και τα σοβαρά φύλλα κάποιες φορές μοιάζουν με την εσπρέσο.

Το ντέρμπυ! Καίητ Μίντλετον, συνομήλικη συννυφάδα της Μέγκαν Μάρκλ, η δούκισσα του Καίμπριτζ, μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος του Ουίλιαμ, του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρυ. Ποια από τις δύο, λοιπόν, η Καίητ ή η πιο τσαχπίνα Μέγκαν, θα κερδίζει περισσότερο τα φλας; Να, ο νέος τζόγος στο νησί.

Διαβάστε ακομα:

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;