Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ

 

Ο καλλιτέχνης θεωρήθηκε και ουσιαστικά αποδέχθηκε την κατηγορία ότι προπαγάνδισε με τα τηλεοπτικά τσαντήρια του υπέρ του Τσίπρα. Και ήταν επόμενο, όμως όχι και δικαιολογημένο, να φάει το κράξιμο. Επειδή συνέβαλε στην άνοδο της νέας φυλής εξουσιαστών, από τους Πολλάκηδες μέχρι τους Καρανίκες, άτομα λες και δραπέτευσαν από σκετς επιθεώρησης.

Αδικαιολόγητα, βέβαια, να τα βάζουν με τον διασκεδαστή Λάκη Λαζόπουλο, που ευαγγελίστηκε τον νέο Ερχόμενο Αλέηξη, όσοι θαρρούν ότι έχουν μειωμένη αντίληψη, όχι προσωπική άποψη κι εύκολα τσιμπάνε από τη δήθεν σάτιρα του τσαντιρητζή.
Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος και, όπως συμφωνουν όλοι, την κάνει εντελώς γυριστή, διότι σε παράσταση επιθεωρησιακού τύπου, με συμπρωταγωνίστρια την Σοφία Φιλλιπίδου (φώτο) κάνει σκληρή κριτική στην ''πρωτη φορά αριστερά'' και στη ''δεξιά πολιτική'' του πρωθυπουργού. Μαλακίες.

Αυτό είναι το σοβαρό σχόλιο του αποδυτηριάκια. Μαλακίες. Πρωτον, η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, απλά είναι η συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά και της κυβέρνησης Παπανδρέου. Στις κάλτσες μας αν ο Γιωργάκης αυτοχαρακτηριζόταν σοσιαλιστής και ο Αντουάν ευρωπαϊστής. Δεν τον κάνει αριστερό τον Τσιπρα ο ισχυρισμός του ότι είναι... αριστερός, μάλιστα αδιαφορώντας που σκυλεύει την αληθινή έννοια της αριστεράς.

Δεύτερον. Το παραμύθι στη σάτιρα του Λαζόπουλου ότι ο Τσίπρας κυβερνά με δεξια πολιτική. Αυτά είναι για τους μαλάκες. Ο Τσίπρας δεν έχει δεξιά πολιτική. Αλλά; Δεν έχει πολιτική, ούτε ιδεολογική, ούτε κομματική, ούτε προσωπική. Είναι τυφλό όργανο των δανειστών κι όσων παίζουν μαζί τους για τα δικά τους συμφέροντα. Όχι της Ελλάδος, όχι και της... πρώτης φοράς αριστεράς.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ;