Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ... ΦΟΥΡΕΙΡΑ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τέτοια κατηφόρα, τέτοιο γλύστρημα δεν έχει ξανασυμβεί στα χρόνια της μεταπολίτευσης, μη πιάσω όλη την μεταπολεμική περίοδο. Χάσαμε, ρε, την Φουρέϊρα. Την πολυφωτογραφημένη και πολυαγαπημένη τραγουδίστρια. Την βούτηξαν οι αδελφοί της μαρτυρικής Κύπρου.

Με την ευκαιρία, μια που μιλάμε πολιτικά, μόνο πολιτικά. Η κουβέντα είναι για την κυρία Ελένη Φουρέϊρα, καλλιτέχνιδα που ποιοτικά και πολιτιστικά εκφράζει τον Σύριζα, σόλο Σύριζα, χωρίς άρωμα ανέλ, σανέλ, σκατέλ, πανέλ και σία. Καθόλου τυχαίο ότι στα τρία χρόνια της πρώτης φοράς αριστεράς απογειώθηκε η καριέρα της ατάλαντης τραγουδίστριας. Και η επιβράδευση του κοριτσιού ήρθε με την επιλογή της να εκπροσωπήσει την μαρτυρική Κύπρο στην Eurovision.

Με την ευκαιρία, λοιπόν, να το πούμε κι αυτό. Σήμερα οι αδελφοί Κύπριοι είναι που ταιριάζει να λένε ''η μαρτυρική Ελλάδα''. Έτσι είναι. Μια ζωή η Ελλάδα ήταν στο βοηθάω την Κύπρο, σήμερα η Φουρέιρα προτίμησε Κύπρο, όχι Ελλάδα. Γιατί;

Ντροπή της ΕΡΤ που δεν έκανε όσα όφειλε στους φορολογούμενους Έλληνες να καπαρώσει την Ελένη μας του τραγουδιού. Ποιος Χουλτ και Μιραλάς, Χατζησαφί και Μουλέν; Η Κύπρος έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς, με την Φουρέϊρα. Την πιο κατάλληλη επιλογή γι αυτή τη λαμπερή και άδεια απο μουσική της προκοπής εκδήλωση της γιουροβίζιον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΝΤΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΤΟΥΑΖ»