Ο ΟΔ. ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΧΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

«Είμαι δεξιός, είμαι μνημονιακός και ψηφίζω Σύριζα…» είπε σε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό ο τερματοφύλακας Βλαχοδήμος. Απόρησε ο νεαρός συμπαίκτης. «Αφού είσαι νεοδημοκράτης, ρε, Οδυσσέα, γιατί προτιμάς τον Τσίπρα κι όχι τον Μητσοτάκη;» Από τον γκολκήπερ μία ακόμα πετυχημένη απόκρουση…

- Είμαι ιδεολόγος της ΝΔ, δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Θεωρώ ότι είναι υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδος το μνημόνιο και ο Σύριζα το υπηρετεί πολύ καλύτερα από το κόμμα μου, την ΝΔ.

Παραμυθένιος ο διάλογος. Δεν έγινε ποτέ. Άλλη είναι η κουβέντα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, που την είπε σε εφημερίδα: «Δεν θα μπορούσα να πάω στο Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ…» Μία δήλωση γεμάτη λάσπη για το ποδόσφαιρο, τις τρείς εν λόγω ομάδες και, βέβαια, σε βάρος των συναδέλφων ποδοσφαιριστών που φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Μιλάμε ακαδημαϊκά, βέβαια. Την αφορμή δίνει η γελοία όσο και προσβλητική δήλωση Βλαχοδήμου, την οποία ''δικαιολογεί'', επειδή οι άλλες τρεις ομάδες είναι… αντίπαλες του Παναθηναϊκού.

Πρώτον, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι ο Παναιτωλικός, η Κασσιόπη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδειακός, όχι οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ. Δεύτερον, ποδόσφαιρο δεν γίνεται χωρίς αντιπάλους. Τρίτον, για να το δούμε και… ιδεολογικά το πράμα, ποια είναι η διαφορά του Παναθηναϊκού από τους… αντιπάλους του; Αλα Σύριζα και ΝΔ! ''Είμαι αριστερός και παίζω με φανέλα δεξιού» αλά Τσίπρα.

Και απευθυνόμενος σ' όσους φτιάχνονται με την ιδεολογική ντόπα του τερματοφύλακα ''Δεν μας χέζετε, ρε, Νταράλες''.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΙΝΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ