ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ

 

Του κατηχητικού είναι το περιβόητο story του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι, σε σύγκριση με την ξεφτύλα που τρώει διαπλανητκά ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ. Ο πουτανιάρης. Ο άντρας που γουστάρει να πηγαίνει με πόρνες, πολυτελείας να το αναγνωρίσουμε, μην τον αδικούμε τον βαψομαλλιά.

Είναι η κατηγορία των αντρών που τους λες «μπουρδελιάρηδες». Τη βρίσκουν, νοιώθουν καλύτερα, έχουν ασφάλεια ψυχολογική όταν το κάνουν πληρωτικά.

Κλασικός μπουρδελιάρης, άσχετα αν δεν επισκεπτόταν οίκο ανοχής, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι όταν η πουτάνα, η πρώην πουτάνα δεν έχει παντρευτεί, πολύ εύκολα βγάζει τα άπλυτα ενός πελάτη της. Σε ποιον να απολογηθεί, στον σύζυγο που δεν έχει ή στα παιδιά που δεν έχει; Ανοίγει το στόμα της μετά από χρόνια και ό,τι θέλει θυμάται, μετά σάλσας μπόλικης.

Σκάει μύτη, που λες, ένα λαγουδάκι κάποτε του Plyboy, 46χρονη σήμερα (φωτό), και λέει στα ίσα ότι το 2006 έβγαινε με τον Τραμπ, είχαν «δεσμό» δέκα μήνες, μάλιστα την εποχή που γέννησε τον του με την Μελάνια, την πλανιτάρχισσα σήμερα.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραγίνονται, όταν πέφτουν φράγκα από περιοδικά και κανάλια που εξασφαλίζουν αποκλειστικότητες από τις πρώην πόρνες. Και τις «αποκαλύψεις» της το κορίτσι τις «ντύνει» όπως γουστάρει, για να έχουν μεγαλύτερη θεαματικότητα.

«Στο πρώτο μας ραντεβού ο Ντόναλντ μου πρόσφερε χρήματα μόλις κάναμε έρωτα, κι αυτό με πλήγωσε, διότι δεν είμαι τέτοια κοπέλλα. Στεναχωριόμουν που το κάναμε και στο σπίτι του, λυπόμουνα την γυναίκα του την Μελάνια. Έμαθα ότι ο Τραμπ ταυτόχρονα με απατούσε με μια αλλή, εμένα και την Μελάνια. Τον άφησα όμως, διότι διαπήστωσα ότι είναι ρατσιστής…».

Ρε, τον χάλια τον Τραμπ. Ρεντίκολο τον έχουν κάνει τα κακά κορίτσια.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ