ΠΟΤΕ ΘΑ… ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

 

ΜΕΓΑ ΕΥΡΗΜΑ των μήντια. Η Νατάσσα Παζαΐτη εθεάθη σε περιοχή του Νέου Ψυχικού με τον 15χρονο γιο της Αλέξανδρο. Μεγαλύτερη η αποκάλυψη των ΜΜΕ θα ήταν να πετύχαιναν την κυρία πρώην πρωθυπουργού στον δρόμο με τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ επιτέθηκε με tazer γκλοπ στον γιο της επειδή το παλιόπαιδο αρνούνταν να σηκωθεί από το κρεβάτι να πάει στην εκκλησιαστική λειτουργία. Δεν αναφέρεται στην εν λόγω είδηση ότι δεν φταίει η μάνα γι’ αυτό που έκανε στον κανακάρη της, αλλά ο Θεός που ήταν μέσα της.

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ Μουσικής αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο σε αίτημα του μάνατζερ του Τόλη Βοσκόπουλου, να δώσει συναυλία. Το «όχι» δεν αφορά το είδος και την ποιότητα των τραγουδιών του 78χρονου Βοσκόπουλου, αλλά την… ηλικία του. Ο μάνατζερ, λέγεται, ότι θα επανέλθει, και μάλλον θα επανεξεταστεί το αίτημα του Τόλη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Με πιστόλι που του χάρισε ο Ιβάν Σαββίδης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πυροβόλησε στον αέρα δικαστικό επιμελητή. Ήθελε μόνον να τον τρομοκρατήσει, όχι και να τον σκοτώσει.

ΤΗ ΜΙΣΗ αλήθεια είπε στο Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την απόφαση να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. «Είμαι θύμα πολιτικής δίωξης, στόχος της κυβέρνησης…» ισχυρίστηκε ο εφοπλιστής. Τη μισή αλήθεια. Η άλλη μισή, ότι είναι θύμα ποδοσφαιρικής δίωξης, στόχος της «εξυγίανσης».

«ΕΡΧΕΤΑΙ!!!». Γράφουν για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι είδηση ότι… «έρχεται», οπωσδήποτε θα έρθει ο άνθρωπος αν τελικώς συμφωνήσουν. Η είδηση είναι πότε θα φύγει.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΗΚΕΡ