Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΤΕ!

 

Σκέπτομαι το τι γράφτηκε για την «επιστροφή», λέει, του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Κι αν κρατήσει τον Βέλγο η αγγλική ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, αυτή θα ‘ναι μια άλλη... «επιστροφή». Όχι και με τυμπανοκρουσίες με τυμπανιστές σχολής και με χρυσά κουμπιά στο σακάκι.

Κόκκινα και κατακόκκινα χάλια με περίτεχνα κρόσια έστησαν στην επιστροφή του Μιραλάς στο Ολυμπιακό. Κι ο ίδιος πριν ακόμα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη είπε και ξανάπε λόγια συγκινητικά και δακρυγόνα.

Αυτά θέλει ο κόσμος. Ο οπαδικός κόσμος. Μην του γράψουν οι φυλλάδες και οι δημοσιογραφάρες «Να περιμένουμε να δούμε πόσο μετράει ο παίκτης…». Όχι, αυτό! Όχι τέτοια ξενερώματα. Όποιος παίκτης θα έρθει στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την κάθε ομάδα σίγουρα θα την ανεβάσει. Θα την ενισχύσει. Και, βέβαια, ο παίκτης έρχεται στην ομάδα μας γιατί μόνον σ’ αυτή θέλει να παίξει.

Ο Μιραλάς γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο, ήταν μία απογοήτευση. Απόλυτη απογοήτευση. Κανένα πρόβλημα! Το μοναστήρι να ‘ναι καλά. Θα ρθούν άλλοι παικταράδες που κι αυτούς δεν χρειάζεται να περιμένουμε πρώτα να τους δούμε. Δεν χάνουμε με τίποτα το… κουράγιο μας να πανηγυρίσουμε την άφιξη τους. Όλε!

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ