ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ

 

Ξεκινάει από το μηδέν ο Ολυμπιακός. Να κτίσει καινούργια ομάδα αξιόμαχη και αξιόπιστη για να επανέλθει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και έχει στόχο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο; Δεν κολλάει.

Ποδοσφαιριστής αξιόλογος και έμπειρος ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος όμως περπατάει στα 32 και όπως όλοι συμφωνούν είναι χρήσιμος και δίνει λύσεις, όμως όχι για 90 στα 90 λεπτά. Πράγματι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, που προετοιμάζει τον κόσμο ότι θα στηριχτεί σε νέο αίμα. Σε ταλαντούχους πιτσιρικάδες. Κάπου δεν κολλάει η επιθυμία (;) για Χριστοδουλόπουλο.

Από τότε που ο παίκτης συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη, για την επέκταση του συμβολαίου δεν έχουν σταματήσει να σκάνε ρεπορτάζ για το… ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Και μόνον ότι παίζει πιθανότητα να ''χάσει'' η ΑΕΚ τον Χριστοδουλόπουλο, η... ζημιά στις εντυπώσεις προκαλείται στην πρωταθλήτρια.

Ο Μαρινάκης δίνει περισσότερα χρήματα, άρα είναι καλύτερος πρόεδρος από τον Μελισσανίδη. Ακόμα κι αν δεν πιάσει στον Ολυμπιακό ο παίκτης, ο Μαρινάκης ''έκλεψε'' τον παίκτη , την έφερε στην ΑΕΚ.

Αλήθεια, ο Ολυμπιακός πράγματι έχει στόχο τον Χριστοδουλόπουλο, που φοράει την κιτρινόμαυρη από το καλοκαίρι του 2016 ή πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι; Μέχρι να δείξει το έργο, είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστούν τα σενάρια μεταγραφής του παίκτη για το λιμάνι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙ... ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ