Ελενη Φουρειρα η βασιλισσα της Ευρωπης

 

Είμαστε ή του γιατρού ή για τα σίδερα. Πριν μερικές μέρες την έβριζαν όλοι με τον χειρότερο τρόπο επειδή έκανε τον αετό της Αλβανίας με τα χέρια της. Τώρα όλα τα sites ουρλιάζουν υπέρ της επειδή απλά... προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision.

«Κατέκτησε την Ευρώπη», «Ισοπέδωσε την Eurovision» και άλλα τέτοια μοναδικά που μόνο εμείς οι Έλληνες σαν λαός, ψύχραιμος και μετρημένος, μπορούμε και λέμε. Μέχρι που την βγάζουν και πρώτη! Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι που έγραψαν στα social media… «καλέ η Φουρέϊρα κλάνει και βγάζει φωτιές», αλλά αυτούς δεν τους υπολογίζουμε.

Διαβάζω επίσης: “Φουρέϊρα η Beyonce της Ευρώπης”. Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά; Ότι η κοπέλα είναι σταρ και όλοι ασχολούνται μαζί της.

Στον διαγωνισμό τραγουδιού – υποτίθεται- πως δεν διαγωνίζεται ο ερμηνευτής. Κουλά. Όλα επηρεάζουν. Η Φουρέϊρα δεν είναι καλή τραγουδίστρια. Δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα τραγούδι με μουσικές απαιτήσεις. Εξ ου και όλος αυτός ο ορυμαγδός που συνοδεύει κάθε φορά τις εμφανίσεις της (συν ότι στα μπουζούκια τραγουδάει playback). Η Φουρέϊρα χωρίς μπαλέτο, χωρίς φωτιές, πυρκαγιές, ανεμιστήρες, μαλλιά- πολλά μαλλιά- τακούνια και ελάχιστα ρούχα δεν μπορεί να βγει στην σκηνή. Άρα...

 Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr