ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

 

Από το 1962 που σκοτώσανε, που αυτοκτονήσανε την Μαίρυλιν Μονρώ δεν έχουν σταματήσει οι αποκαλύψεις(;) που βγαίνουν και την αφορούν άμεσα. Τα έχουμε πει. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα με απίστευτο μαγνητισμό στις μάζες και γι' αυτό δεν “πεθαίνουν” ποτέ! Η μνήμη τους θα ζει αιώνια, π.χ. Μαίρυλιν Μονρώ, Τζαίημς Ντην, Τζων Κένεντυ, Αριστοτέλης Ωνάσης.

Το τελευταίο νέο είναι το πολύ περίεργο μπρέκφαστ που έτρωγε η θρυλική ηθοποιός, μάλλον το θρυλικό όνομα του Χόλυγουντ. Είπαμε, και η πιο ασήμαντη λεπτομέρεια πουλάει όταν αφορά ένα από τα ''αθάνατα'' πρόσωπα όσο αυτά παραμένουν ανεξάντλητα σε δημόσιο ενδιαφέρον. Να σταθούμε στο άλλο της Μαίρυλιν Μονρώ, για την οποία μετά θάνατο έχουν γραφτεί εκατομμύρια ρεπορτάζ περισσότερα σε σύγκριση μ' εκείνα όσο ζούσε. Συζούσε με μία κυρία, λεσβία, μια καθηγήτρια της υποκριτικής Natasha Lytess στο όνομα. Το έγραψε η βρετανική Daily Mail. Πάντα γυμνή κυκλοφορούσε στο σπίτι η Μαίρυλιν Μονρώ, η οποία μισούσε το σεξ, υποστήριξε η Νατάσα. Άρα, οι δύο γυναίκες είχαν λεσβιακή σχέση πλατωνικού τύπου.

Σήμερα η επώνυμη χολυγουντιανή που είναι λεσβία συνήθως δεν κρύβει τη σεξουαλική της ταυτότητα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Μεγάλες σταρ ήταν ξεφωνημένες λεσβίες, όπως η Τζόαν Κρώφορντ, Γκρέτα Γκάρμπο, Μάρλεν Ντήτριχ, Ζοζεφίν Μπαίηκερ, Κάθριν Χέπμπορν. Δεν τις άφηναν οι μάνατζερ και οι εταιρείες παραγωγής να δημοσιοποιήσουν το τζιβιτζιλίκι τους, ούτε να εμφανιστούν με γυναίκα και να προκαλέσουν υποψίες.

Σήμερα η Έλεν Ντετζενέρις είναι παντρεμένη με γυναίκα, η Τζόντυ Φόστερ το ομολόγησε, τελευταία η Έλεν Παίητζ δήλωσε κι αυτή ότι είναι gay. Λέγαμε για την Marilyn Monroe. Είχε παραδεχθεί ότι ένοιωθε σεξουαλική έλξη, όχι ότι είχε πάει με την Μπάρμπαρα Στάνγουικ, την πιο απόκρυφη λεσβία του παγκόσμιου σινεμά.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΒΕΡΟ! ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!