Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ... ΓΚΟΜΕΝΕΣ

 

Είναι ντροπή. Τα σχόλια που διαβάζω από νέους ανθρώπους για την Netta, την κοπέλα που κέρδισε φέτος την Eurovision. Τελικά, πολύς κόσμος γύρω μας είναι αμόρφωτοι, οπισθοδρομικοί, ρατσιστές και έχουν και άποψη. Δεν υπάρχει χειρότερος συνδυασμός!

Την Eurovision την κέρδισε μια μουσικός, όχι μια χοντρή κότα, όπως διαβάζω. Την Eurovision την κέρδισε ένα κορίτσι που όλα της τα παιδικά χρόνια έζησε “τρώγοντας” bullying. Την Eurovision την κέρδισε μια καλλιτέχνης.

Δεν ήμουν fan της Netta και του τραγουδιού της. Ακούγοντας το στον τελικό, άρχισε κάπως να μου αρέσει, αλλά μετά από αυτά που διαβάζω σήμερα- όχι fan έχω γίνει αλλά και μεγάλος υπέρμαχος της. Η 25χρονη κοπέλα από το Ισραήλ, κατάφερε ένα δύσκολο κομμάτι- με αναφορές σε πολλά μουσικά είδη και κουλτούρες- να το φέρει στην πρώτη θέση. Μπράβο της. Υποκλίνομαι.

Κάτι ανάλογο είχα πάθει με την Σοφία Κουρτίδου- η οποία επίσης χρησιμοποιεί λούπες, και κάνει όλα τα μουσικά όργανα με το στόμα της…

Έτσι και η Netta, παίζει με λούπες και κάνει μουσική επι τόπου, live. Αυτό το απίστευτα ταλαντούχο πλάσμα, προσπαθώντας να δείξει το ταλέντο της στον κόσμο των «όμορφων», έκανε την ανατροπή και τα κατάφερε. Κοινώς φέτος στην Eurovision η χοντρή κότα, κέρδισε όλες τις «μουνάρες» του διαγωνισμού- και χαίρομαι αφάνταστα γι΄ αυτό.

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr