Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΝΤΑΝΟ

 

Ο τίτλος είναι προκλητικός. «Γιατί έφυγε από τον σκάϊ η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τι λέει για τη σχέση της με τον Ντάνο». Διαβάζεις, και τα μαθαίνεις όλα. Και για τη λήξη της συνεργασίας της κυρίας με το κανάλι, και για τη σχέση της με τον κύριο Ντάνο.

Καμία σημασία δεν έχει αν η κυρία Ντορέττα έμενε στο ΣΚΑΪ. Αν έκανε την ίδια εκπομπή, όποια έκανε, δεν γνωρίζω τι ακριβώς έκανε. Καμία σημασία που έφυγε. Κι όμως!
Το κοινό, δηλαδή οι ψηφοφόροι του Σύριζα, της ΝΔ και όποιων άλλων κομμάτων, έχουν ενδιαφέρον για το επαγγελματικό παρόν και μέλλον της κυρίας Παπαδημητρίου. Γι’ αυτό, άλλωστε, αμολάνε τα σχετικά ρεπορτάζ τα μήντια.

Πέρα από το τι θα κάνει στην τηλεόραση η κυρία, που είναι και ηθοποιός, ο ψηφοφόρος του τάδε κόμματος και φορολογούμενος, ενδιαφέρεται και για το τι παίζει με τον Ντάνο. Γι’ αυτό καλούν τους ψηφοφόρους, τους φορολογούμενους και οικογενειάρχες, και εργαζόμενους να διαβάσουν την αποκάλυψη: «Η ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ. Που σημαίνει γι' αυτούς που γνωρίζουν ελληνικά, ότι υπάρχει, ότι υφίσταται σχέση. Ότι είναι δεδομένο αυτό.
Θες, λοιπόν,να μάθεις τι λέει το κορίτσι για τη... σχέση της; Άρπα την, μαλάκα! Ιδού η αποκαλυπτική απάντηση της κυρίας Ντορέττας:

«Τα είπαμε εκατό φορές και τα ξεκαθαρίσαμε, τι άλλο να συζητήσουμε; Τόσες πολλές φορές, μάλλιασε η γλώσσα μας».

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΗ…