Ποιος ειναι ο Alexandros Sears?

 

Άκου ερώτηση τώρα! Τι ποιος είναι; Μια υπερπαραγωγή είναι, ένας υπερπαίδαρος που βρίσκεται και αυτός στην τηλεόραση, για να τέρψει με τα κάλλη του το φιλοθεάμον κοινό. Ο Αλέξανδρος Σίαρς είναι ένας από τους παίχτες στο φετινό Nomads.

Απέτυχε, έλεγαν πέρσι για το Nomads, και το Nomads 2 είναι και πάλι στις τηλεοράσεις της Ελλάδας (σε όσες είναι ανοικτές). Ακόμα δεν ξεκίνησε και ήδη έχει εντυπωσιάσει ο Αλέξανδρος, ο οποίος απ’ ό,τι διαβάζω είναι προπονητής φυσικής αγωγής και ενδυνάμωσης, Η μητέρα του είναι Θρακιώτισα και ο πατέρας του Αμερικανός.

Από μικρός ασχολείται με αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβος, άρση βαρών, κολύμβηση και ορειβασία. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την καλλισθενική γυμναστική γιατί νιώθει πως αυτή του ταιριάζει περισσότερο και κάνει το μεγαλύτερο καλό στη σωματική του υγεία.

Ο Αλέξανδρος λοιπόν που είναι 25 ετών, έχει τέτοιο ύψος και μια τέτοια σωματική διάπλαση που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητος. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε με το ποδόσφαιρο και συνεχίστηκε με το μπάσκετ, και γύρω στα 15 του αποφάσισε να διευρύνει τους αθλητικούς του ορίζοντες ασχολούμενος με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το στίβο, το CrossFit και το Powerlifting.

Είναι μοναχικό και ευγενικό παιδί που περνάει πολλές ώρες με…

Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr