ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΓΛΥΠΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΤΑ... ΠΕΠΟΝΙΑ

 

Βλέπω γυμνή, όπως την γέννησε η μανούλα της, ντυμένη μόνο στο λαιμό μ' ένα κόσμημα την περιβόητη Κιμ Καρντάσιαν, τούτο το παγκόσμιο φαινόμενο της διαπλανητικής επικοινωνίας. Τέτοια προβολή δεν γνώρισαν τα δύο περισσότερο θρυλικά θηλυκά της showbiz, τα τρία ευλογημένα από τους ουρανούς Μ. Μ. Ποιες άλλες, η Μπριτζίτ Μπαρντώ, η Μέρυλιν Μονρώ και η Μόνικα Μπελούτσι.

Η κυρία Κιμ Καρντάσιαν, ποια είναι; Ο κώλος! Αυτή είναι. Κώλος πελώριος και συμπαγής, με αχόρταγο πρωκτό. Αφήνουμε, όμως, της τηλεπερσόνας τα οπίσθια, που είναι σα φεγγάρια μεθυσμένα. Είμαστε πιο επάνω, έναν όροφο πριν φθάσουμε στο ρετιρέ, που είναι το στόμα της, σημειολογικά ανοικτό οπωσδήποτε. Είμαστε στα βυζιά της. Τα μπαλκόνια η κυρία. Τα κανόνια! Τα πεπόνια!

Στήθος γυναικείο ιδανικό, λέω εγώ. Βουκολικό. Χωριάτικο κυριλέ. Πλούσιο, ολοστρόγγυλο, καλοχάστουκο. Γυμνή η Κ.Κ. μοιάζει με άγαλμα. Γυναίκα με καταγωγή Καρυάτιδας και Αμαζόνας. Ένας τέτοιος συνδυασμός. Το απόλυτο μοντέλο να εμπνεύσει γλύπτη. Να φτιάξει την τρισευτυχισμένη παρθένα λίγο μετά αφού γνώρισε τον έρωτα με εραστή ονειρεμένο, μάστορα πρώτο.

Βυζιά αφράτα, όχι σκληρά. Έτσι τα θέλει ο παλιός αεσενικός, να πιάνει σάρκα Εύας, αμεταχείριστης Αφροδίτης, όχι σιλικονάτης. Και με χαράδρα ανάμεσα στους βύζους άνετη, ξεκάθαρη. Και ρώγες τραγανές, συμμετρικές με το μέγεθος των δύο γραίηπ-φρουτ. Αυτά τα ολίγα με αφορμή τα γενέθλια σήμερα 21 Οκτωβρίου της Αρμένισσας Κιμ Καρντάσιαν, που γεννήθηκε το 1980. Το παγκόσμιο φαινόμενο στο χρηματιστήριο της διασημότητας.
Το άγγιγμα στις ρώγες του γυναικείου στήθους προκαλεί τον ίδιο σεξουαλικό ερεθισμό κι όταν ακουμπήσεις το αιδοίο. Γιατί; Το άγγιγμα στις ρώγες είναι το ίδιο ερεθιστικό, καυλωτικό όπως όταν με το χέρι γίνει επαφή τον κόλπο, στην κλειτορίδα. Ενεργοποιούνται οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου. Αυτά. Και πολλά είπαμε.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ