Ο Στεφανος και η Kim Kardashian

 

Αφού πήγε στο εξωτερικό, έκανε διάφορες δουλειές. Αφού γύρισε και ήταν με την μεγάλη ιέρεια της τηλεόρασης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου. Αφού μίλησε σε κάμποσα sites και bog (μέχρι και στην Lifo)… ,τώρα τον πήρα είδηση κι εγώ.

Πράγματι ο Στέφανος Μιλάτος (ή αλλιώς Steve Milatos) έχει κάνει δουλειές στο εξωτερικό, και πράγματι μπροστά στην κάμερα ξέρει να ποζάρει και να «παίζει» με τον φακό. Μπορείς να τον δεις σε κάποιες φωτογραφίες σαν κολεγιόπαιδο και σε άλλες σαν την μεγαλύτερη αλήτρα του κόσμου.

Ο Στέφανος Μιλάτος είναι μοντέλο, χορευτής και ανοιχτός σε κάθε είδους καλή επαγγελματική πρόταση. Κατάγεται από τα Τρίκαλα και τελειώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας. Σύντομα βρέθηκε να ασχολείται με το modeling, έφυγε στο εξωτερικό όπου μεταξύ άλλων κατάφερε να κάνει πασαρέλα σε shows του Jean Paul Gaultier, του Givenchy κ.α.

Έχει κάνει την παγκόσμια καμπάνια της Diesel, ενώ έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού. Μέχρι που πόζαρε δίπλα στην…

 Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr