ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΑΙΡΟΖ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 

Κόψε φάση, να πάρεις πρέφα πως δουλεύεται ο κόσμος. Με τα παπαγαλάκια, το Νο 1 μέσο επικοινωνίας σήμερα. Ένας άγνωστος, άσχετος, ονόματι Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τον οποίον αυτοί που τον παρουσίασαν για... σωτήρα του Παναθηναϊκού, δεν ξέρουν με τι και γιατί ασχολείται με τούτο και το άλλο. Τα παπαγαλάκια κάνουν δουλειά. Και παρασύρουν τα μήντια να στολίζουν τον Ταϊλανδό με φρου φρου και αρώματα ασιατικά.

- Ο Παϊρόζ θέλει στην ομάδα τον Καραγκούνη, γράφουν.

- Ο Παϊρόζ θέλει και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

- Ο Παϊρόζ θέλει πρόεδρο στην ΠΑΕ τον Πιλάβιο.

Ο Παϊρόζ δεν τους ξέρει καν, δεν έχει ιδέα για τίποτα, ούτε ξέρουν τίποτα κι αυτοί που τους... θέλει το νέο αφεντικό. Τα παπαγαλάκια, όμως, μοστράρουν τον περίεργο Ταϊλανδό ότι είναι ζεστός, πανέτοιμος να πάρει την ομάδα. Μέχρι τη Λεωφόρο τον πήγαν για να… επιθεωρήσει το γήπεδο. Λες και ανήκει στην ΠΑΕ.

Στο μεταξύ ο  Παϊρόζ που εξαφανίστηκε από τον Παναθηναϊκό το παίζει… φάντασμα στο Βέλγιο. Εξαγόρασε το 90% της Μουσκρόν, αλλά δεν τον βλέπει κανείς. Ο απόλυτα απών. Λέγεται ότι με μαύρο χρήμα πήρε την ομαδούλα, αυτήν την Ρουαγιάλ Εξέλσιορ Μουσκρόν. Και ότι ο πραγματικός επενδυτής είναι άλλος, ο Παϊρόζ είναι ο μπροστινός.

Βρήκε δουλειά ο εισαγγελέας στο Βέλγιο και ψάχνει τη σχέση Μουσκρόν- Παϊρόζ, μετά από καταγγελίες συγκεκριμένες. Και πέσανε στο… χάος, αυτό βρέθηκε (!) στα βιβλία της ομαδούλας. Μιλάμε ότι ο Αλαφούζος, που… επέστρεψε για να ξαναφύγει από τον Παναθηναϊκό, στο πρόσωπο του  Παϊρόζ πέτυχε το τεφαρίκι.