ΚΟΚΑΙΝΗ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

Σήμερα η δουλειά γίνεται στο αρπακόλλα. Όποια είδηση βγει στην τσάρκα επιτόπου τη σερβίρουν τα μήντια χωρίς να την αξιολογούν και χωρίς να την ψάχνουν. Γι' αυτό τρως στη μάπα τη σοβαρή πληροφορία, το πολύ σοβαρό γεγονός, δίπλα σε μία μπαρούφα. Φοβερό, ε; Σα να βλέπεις μαζί μια γυναίκα κλάσεως, κομψή και γοητευτική, με μια φάλαινα, και άσχημη και κοντή.

Διώξανε το 2014 από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ τον 44χρονο γιο του αντιπροέδρου ν, διότι έκανε χρήση κοκαίνης. Αυτή είναι η είδηση. Ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε θετικός σε τεστ για ναρκωτικά. Κι αυτός, ο γιος του Νο2 στις ΗΠΑ, του αμέσως μετά τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ανεγνώρισε την ενοχή του, εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη ντροπή του επειδή δικαιολογημένα τον σούταρε το ναυτικό.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δικηγόρος Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε το 1942, σα σήμερα 20 Νοεμβρίου. Δεκέμβριο του 1972 σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η γυναίκα και η μια του κόρη. Τον Μάιο του 2015 πέθανε και ο άλλος του γιος, ο καρκινοπαθής Μπό του οποίου η γυναίκα πηδιότανε με τον αδελφό του άντρα της. Τον πρεζάκια αξιωματικό Χάντερ που τον έδιωξαν από το στρατό (Στη φώτο πατέρας και Χάντερ Μπάιντεν).

Παλιά στις εφημερίδες κρατούσαν “αρχεία”, γι' αυτό “πλούτιζαν” την είδηση εάν χρειαζόταν δημοσιογραφική “επένδυση”. Κανένα μέσο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έγραψε αυτό που θα αναφέρω. Φοβερά πράγματα. Κοκαίνη έπινε και η Άσλυ Μπάιντεν, η κόρη του αντιπροέδρου.

Τον Μάρτιο του 2009 η 27χρονη τότε Άσλυ Μπάιντεν σνιφάρει κοκαίνη, σε πάρτυ. Ένα κωλόπαιδο, φίλος της, την έγραψε σε βίντεο, 13 λεπτών. Στέλνει 90 δευτερόλεπτα από το video στην εφημερίδα “”The New York Post” και τους ζητάει 1,5 δολάρια. Τελικά μείωσε τη τιμή στα 300.000.

Στο video η Άσλυ, ένα κόκκινο καλαμάκι από το στόμα της το βάζει στη μύτη και ρουφάει από το ρουθούνι της τρεις “γραμμές” λευκής σκόνης. Τελικά, το video πουλήθηκε 188.000 από την κοινωνική ιστοσελίδα κριτικής, radonline.com. Με την ευκαιρία. Ο Ομπάμα στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Όνειρα από τον πατέρα μου” έχει παραδεχθεί ότι στα νειάτα του έκανε χρήση μαριχουάνας και κοκαίνης.

Το τελευταίο: Ο κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος το 2020 πρόεδρος των ΗΠΑ από το δημοκρατικό κόμμα Τζο Μπάιντεν είχε κάνει εκστρατεία κατά των ναρκωτικών, πριν ακόμα γίνει γνωστό το επεισόδιο με την κόρη του. Που σημαίνει, τελικά, ότι αυτές οι παπαριές, λέω για τις ''εκστρατείες'' και τα... ''μηνύματα'' τους, γίνονται για λεζάντα. Δεν έχουν αποτέλεσμα, απόδειξη ότι ο μπαμπάς παρίστανε τον πολιτικό με... ευαισθησίες και τον γράφανε κανονικά τα ίδια του τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ