Η ''ΚΡΥΦΗ'' ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

Εγώ σαν αρσενικός βλέπω μία ερωτική γυναίκα στο πρόσωπο της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Δεν με επηρεάζει καθόλου η δημόσια εικόνα της πολιτικού κάργα στη ζοχάδα, πανέτοιμης να τσακωθεί και να προκαλεί τον άλλον μέχρι να τον βγάλει από τα ρούχα του.

Πραγματικά, η κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, και για ένα φεγγάρι του Παναθηναϊκού, είναι ένα φαινόμενο ακραίας εριστικότητας. Κι όμως, εγώ σαν άνδρας, όπως θαρρώ κάθε αληθινός άνδρας, έχω την εντύπωση, πιο σωστά τη βεβαιότητα, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην Μπουμπουλίνα του κοινοβουλίου κρύβει μέσα της μια... Μπουμπού.

Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι η σεξουαλική προσωπικότητα του ατόμου, άλλωστε ούτε και μας ενδιαφέρει. Απλά κάνουμε μία ακαδημαϊκή προσέγγιση, με αφορμή την δυναμική στα όρια της αντιπάθειας που προκαλεί, κυρία Κωνσταντοπούλου. Άλλο, δηλαδή, τι μπορεί να δείχνει μια γυναίκα με βαρύ κορμί, επιθετικότητα, στριφνή κι άλλο ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ερωτικός της εαυτός.

Μία υποψία χαμόγελου να σπάσει στην αυστηρή φάτσα της Κωνσταντοπούλου και υποψιάζεσαι την πηγαία θηλυκότητά της, βλαχοπούλα νόστιμη σα πεπόνι, που σκέπτεται την σαρκική επαφή σαν έφηβη, χωρίς να την επισκέπτονται φαντασιώσεις σεξουαλικής ανωμαλίας.

Βλέπω την Κωνσταντοπούλου και είμαι σίγουρος ότι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχουν οργασμούς μονάχα με τον άνδρα της ζωής τους. Ξέχνα τον τσαμπουκά της όταν αγορεύει, λες και κρατάει στο χέρι βόμβα μολότωφ. Στο κρεβάτι είναι τύπος του θηλυκού που γίνεται χαλί να την πατήσεις, χρυσοχέρα στο σπίτι και ερωμένη που δεν ενδιαφέρεται μονάχα για τη σωματική διάσταση στον έρωτα.
Χρόνια πολλά στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, που γεννήθηκε σα σήμερα 8 Δεκεμβρίου, το 1976, με την ευχή να μη χρειαστεί να αλλάξει άλλο κόμμα. Από τον Συνασπισμό και τον Σύριζα πήρε μεταγραφή στη Λαϊκή Ενότητα και έφτιαξε δικό της μαγαζί, την Πλεύση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ;