ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΑ... ΕΣΩΡΟΥΧΑ

 

Η Νατάσσα Παζαίτη, θυμίζω είναι η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού, έβαψε ροζ τα μαλλιά της. Μια από τις πολλές διακεκριμμένες ειδήσεις που δικαιολογημένα προβάλλονται από τα media τούτες τις γιορτινές μέρες.

Ροζ, λοιπόν, όχι κάποια άλλη απόχρωση επέλεξε η κομψή Νατάσσα, όπως μας ενημερώνουν οι αντιγραφείς. Έτσι είναι. Μην τυχόν και λείψει από μέσο που σέβεται τον εαυτό του μια ενδιαφέρουσα είδηση σαν κι αυτή. Επιτόπου οι ρεπόρτερ κάθε ΜΜΕ την αντιγράφουν. Με το νι και το σίγμα. Δεν αλλάζουν, δεν προσθέτουν ούτε κόμα.

Άλλη είδηση. Πως είναι σήμερα η ξανθιά Τερέζα των Mazoo and the Zoo. Μου μοιάζει αρκετά μυστηριώδης η αναφορά και μάλλον συστήνω μην σνομπάρετε το κελεπούρι. Πως είναι σήμερα η άγνωστη σε μένα ξανθιά Τερέζα των επίσης άγνωστων Mazoo and the Zoo.

Φαντάζομαι να μη έχετε λησμονήσει την κυρία Μίνα Αρναούτη, την συνεπιβάτιδα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, κορίτσι που συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον του ηλεκτρονικού τύπου. Το νέο της είναι τι γράφει στο facebook σχετικά με χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μην το χάσετε, αυτό της κυρίας Αρναούτη, αν θέλετε πράγματι να το… μετανοιώσετε. Προσφορά κι αυτή, να βιώνεις τη μετάνοια, το θυμό, τον ενθουσιασμό, το άι σιχτίρ. Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν βγάζεις συναισθήματα;

Άλλο. Το αγνοούσα, και παραδέχομαι θα ήταν παράλειψη αν δεν το μάθαινα. Ότι η πολυφωτογραφημένη κυρία Καίητ Μίντλετον, την αποκαλούν και δούκισσα του Καίμπριτζ, διαθέτει μια ουλή στο κεφάλι, που βέβαια δεν είναι ορατή, τουλάχιστον στις φώτο. Τώρα το πληροφορηθήκαμε χάρη στο δημοσιογραφικό δαιμόνιο, και πραγματικά αισθάνομαι καλυμμένος. Ενημερωμένος. Και την καθημερινότητα μου σε καλύτερη φάση, σε καλύτερο φεγγάρι.

Το τερμάτισαν. Έμεινα ξερός όταν το διάβασα σε τίτλο, παρακαλώ. Σε γυναικείο site, σοβαρό και οικογενειακό, παρακαλώ. ''Ξέρουμε τι εσώρουχα θα φορέσει η Ελένη Μενεγάκη στο ρεβεγιόν'' είναι ο τίτλος του κειμένου. Προτείνω, τελικά, αν η είδηση δεν αποδειχθεί ακριβής, δηλαδή αν η παρουσιάστρια φορέσει διαφορετικά εσώρουχα την καλή βραδιά, τότε η Ένωση Συντακτών οφείλει να παρέμβει σχετικώς. Για παραπλάνηση του κοινού. Για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ