Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑΣ

 

Γεια στο στόμα του κοριτσιού. Χρόνια και ζαμάνια έχω να ακούσω μια κουβέντα σοβαρή και άξια επαίνων από γκόμενα. Λέω για την κυρία Δήμητρα Ματσούκα και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που την αποκαλώ γκόμενα. Επειδή την αδικώ. Δεν είναι απλά γκόμενα, πρόκειται για γκομενάρα.

Αυτό το βλέμμα της σε γέρνει, ρε. Σε διπλώνει στα δυο. Ψιλοκουρασμένο ύφος, βαριεστημένο, ίσως σνομπ, όπως και να 'χει σίγουρα μαρτυρεί γυναίκα που προκαλεί φαντασιώσεις έκφυλου έρωτα. Λέμε κινηματογραφικά σε τι παραπέμπει η ματιά της κυρίας Ματσούκα, όχι ποια είναι η ίδια στην πραγματικότητα και πως συμπεριφέρεται σεξουαλικά. Δεν περνάμε γραμμές απαγορευτικές στην προσωπική ζωή του άλλου. Μπανιστές της ζωής είμαστε, όχι του φτηνού και χυδαίου κουτσομπολιού. Και έχει θαρρώ τη σημασία της τούτη η κουβέντα για το θέμα που μπαίνει στο τραπέζι του talk-show.

«Αντιστέκομαι με σοβαρότητα σ’ ό,τι μου φαίνεται φαιδρό....» είπε η κυρία Ματσούκα. Μπράβο στο κορίτσι, που πλέον σαρανταπεντάρισε. Γεννήθηκε σα σήμερα 19 Ιανουαρίου, το 1974.
Παίρνω πάσα και συνεχίζω εγώ: Δεν είμαι καραγκιόζης, είμαι άτομο σοβαρό, έχω αξιοπρέπεια, δεν είμαι γελοία όπως κάποιοι άλλοι συνάδελφοί μου ηθοποιοί.

Αυτό εννοεί. Δεν τα είπε όπως εγώ τα... μεταφράζω, αλλά βγάζω την ουσία της ατάκας της. Αναφέρεται στην τζάμπα διαφήμιση που πλέον έχει γίνει θεσμός στη showbiz. Κάθε μέρα διάφορες όρνιθες αλλά και αξιόλογες γυναίκες ηθοποιοί κάνουν χρήση τα facebook και τα instagram για να κερδίζουν προβολή, «επικοινωνία» το λένε.
Έλα, ρε, ξεφτύλας πράγματα είναι αυτά, εννοεί η κυρία Δήμητρα Ματσούκα. Μ’ έχει πιάσει η απογοήτευση μ’ αυτές τις αναρτήσεις φωτογραφιών, είναι τόσο ενοχλητικές, τόσο αποθαρρυντικά όλα αυτά, δηλαδή η ματαιοδοξία παντρεμένη με το ναρκισσισμό.

Φοβερά πράγματα. Μιλάμε τώρα για αληθινή επανάσταση. Αυτή η στάση, αυτή η αντίσταση της κυρίας Ματσούκας, της γκομενάρας, είναι αληθινή επανάσταση. «Αισθάνομαι αμηχανία ως θεατής αυτού του φαινόμενου».

Και να σκεφθείς ότι οι κολλητοί της πιέζουν το κορίτσι να μπει κι αυτή στο λούκι. Να ανεβάζει φωτογραφίες, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξασφαλίσει δημοσιότητα, να συντηρεί τη δημοσιότητα γύρω από το όνομά της.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ