Θυμαστε που καποτε ηταν ζευγαρια;

 

Τους έχουμε ξεχάσει, κι όμως ήταν κάποτε μαζί. Θυελλώδεις έρωτες που είτε είχαν αίσιο τέλος (πράγμα καρά-σπάνιο), ή που κάπου έφταναν σε αδιέξοδο και χώριζαν άλλοτε επεισοδιακά και άλλοτε μουλωχτά. Ένα άρθρο για τα ξεχασμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μάλλον έχεις διαγράψει από την μνήμη σου.

Εδώ θα αναφερθώ σε μερικά πολύκροτα ζευγάρια που κάποια δεν θέλουν καν να θυμούνται την περίοδο που είχαν αυτές τις σχέσεις.

· Πιτσιρίκια μας ήρθαν από την Κύπρο. Όλα άρχισαν όταν αυτός επισκέφτηκε γνωστό κέντρο στη Λευκωσία, όπου και τραγουδούσε εκείνη. Ενθουσιασμένος από τη φωνή της, ενδιαφέρθηκε να την γνωρίσει. Έτσι έγινε η αρχή του lovestory τους. Μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision το 1992, παντρεύτηκαν. Όταν χώρισαν πολλά ακούστηκαν – σχεδόν τίποτα δεν γράφτηκε… αλλά τώρα είναι και πάλι φίλοι. Έχουν άλλωστε τον γιο τους τον Άγγελο που τους ενώνει.

· Όλα ξεκίνησαν το 1996. Ήταν μία φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα και σχέση. Όπως έχει αποκαλύψει αυτός όλο αυτό ξεκίνησε από θαυμασμό και εκτίμηση. Στην αρχή έγιναν καλοί φίλοι και δεν άργησαν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον. Εκείνη για αυτήν την σχέση άκουσε τα πάντα.

· Ενα βράδυ με κάλεσε η Νάνα Μούσχουρη για φαγητό στο Island στην Βάρκιζα, όπου στην παρέα ήταν το ζευγάρι μας. Ήταν ένα ειδύλλιο που είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz, αλλά τελικά δεν υπήρξε αίσιο τέλος στην ιστορία τους...

Περισσότερα εδώ nikosonline.gr