ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

 

Επανέρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος με το αλ σταντίρ ή άι σιχτίρ, όπως και να λέγεται η νέα του εκπομπή, από την τηλεοπτική συχνότητα του Ιβάν Σαββίδη. Κυβερνητικός ο Σαββίδης, όχι αριστερός, μην τα μπερδεύουμε. Αριστερός ο Λαζόπουλος, όχι κυβερνητικός, μην τα μπερδεύουμε.

Τι θα πει κυβερνητικός; Είμαι με την κυβέρνηση. Την όποια κυβέρνηση. Αριστερός σημαίνει ότι είμαι με τον λαό, ποτέ με την κυβέρνηση. Κι όταν λέμε είμαι με τον λαό, ασφαλώς εννοούμε κοροϊδεύω τον λαό.

Αυτό θα πει λαϊκός. Πουλάω σανό στον λαό. Όχι την αλήθεια. Η αλήθεια δεν έχει εμπορικότητα. Έχει … ελπίδα. Έχει το μπινελίκι στην κυβέρνηση. Όχι την αλήθεια. Ποτέ.

Μιλάμε για τα αιώνια πράγματα. Που ισχύουν και θα ισχύουν αιώνες. Επί του θέματος. Γιατί επιστρέφει ο Λαζόπουλος στην τηλεόραση; Ένα κι ένα κάνουν δύο. Γι’ αυτό. Λου και α, λα. Ζου και ο, ζο

Είμαι στην αλφαβήτα. Στην αριθμητική που μαθαίνεται με τα δάκτυλα. Κι αυτές οι… γνώσεις αρκούν για να δώσουν την απάντηση, γιατί επιστρέφει ο κατηγορηθείς ως προπαγανδιστής του Τσίπρα και της αριστεράς.

Επιστρέφει γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Να πουλάει διασκέδαση. Και ο διασκεδαστής Λαζόπουλος λέει στο κοσμάκη ότι το κάνει από καθήκον. Το κάνει από λειτούργημα. Όπως λειτούργημα είναι ο ιερέας, ο δικαστής, ο πολιτικός, ο δημοσιογράφος. Όλοι τους λειτουργούν αιώνες τώρα υπέρ του λαού.

Μαλακία να ρίχνουν μπινελίκια στον Λάκη Λαζόπουλο, να τον αποκαλούν «Γκαίμπελς του Σύριζα» κι άλλα τέτοια κουφά. Και στο open ο κύριος Λάκης θα είναι… ίδιος. Όπως το λέω. Δηλαδή; Αντικυβερνητικός. Λαϊκός. Λαϊκιστής. Και οι αφελείς θα πουν ότι την έκανε γυριστή. Λάθος. ''Συνεπής'' είναι. Παραμένει πιστός στον λαό. Αν δεν είναι λαϊκιστής, αν δεν είναι αντικυβερνητικός, τότε θα πατώσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ''ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΩ''!