Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ

 

Δεν χρειάζεται οι παπαράτσι να την παίρνουν από πίσω την θεά. Η ίδια τα είπε όλα. Ποιος είναι ο εραστής της, νέος, Νο 3 ή 7 ψάξε βρες, από τότε που χώρισε. Όλα; Όχι, βέβαια.

Όταν κάποιος μιλάει δημοσίως για την προσωπική του ζωή, μάλιστα για τα ερωτικά του, τα σεξουαλικά του, το κάνει όπως γουστάρει. Όπως τον βολεύει. Και καλά κάνει. Δεν είναι υποχρεωμένος να βγάλει στα μανταλάκια το γιατί ξαπλώνει μ’ αυτό, το όποιο πρόσωπο. Και τι είναι τούτο και το άλλο που γουστάρει στον άλλον.

Ένας 36χρονος είναι ο γκόμενος της 54χρονης Μόνικα Μπελούτσι. Το αν είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλικός σύντροφος, προσωπική της υπόθεση. Αν η σχέση τους από τότε που γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, έγινε και ερωτική, αισθηματική, πνευματική, και όποιες άλλες λεπτομέρειες, για ποιο λόγο να τις γνωστοποιήσει το κορίτσι; Τι, δηλαδή, θα προσθέσει στην ευτυχία της, αν παίζει τέτοιο έργο με τον καλλιτέχνη. Γλύπτης είναι ο τυχερός.

«Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου».

Αυτά είπε η θεά. Το παραμύθι της. Τι να πει; Ότι βρήκε, επιτέλους, έναν άντρα που την ματώνει, όταν συνουσιάζονται; Γιατί ικανοποιείται να τρώει τις μάπες της στο σεξ. Ότι ο συγκεκριμένος εραστής ανακάλυψε τις μέχρι σήμερα απόκρυφες επιθυμίες της, τις απελευθέρωσε, και στο κρεβάτι της χαρίζει ατέλειωτη ικανοποίηση;
Συμπέρασμα. Είναι γελοίο τα ΜΜΕ να θέλουν να μάθουν οτιδήποτε για τις διασημότητες και να πουλάνε αστερόσκονη όπως την κτυπάνε στο γουδί οι ίδιοι οι σταρ. Τι να σας πει, ρε, η Μπελούτσι; Περιοριστείτε σ’ αυτά τα κουφά, ότι βρήκε έναν… κανονικό ταίρι που βγάζει έξω τα σκουπίδια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΕΠΙ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ