Ζω σε παρανοια

 

Το κατάλληλο τραγούδι για την πιο κατάλληλη χώρα! Χαχαχαχαα και ιδού λοιπόν όλη η ιστορία αυτού του τραγουδιού που έχει γίνει το soundtrack της εποχής μας. Μια ιστορία ξεχωριστή που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Το «Είμαι ένας άλλος» που τραγουδάει ο Νίνο και τη μουσική έχει γράψει ο Ανδρέας Λάμπρου και τους στίχους η Εύη Δρούτσα,  κυκλοφόρησε αρχικά το 2006 σε χορευτική μορφή, από τη Heaven Music. Τότε είχε γίνει μεγάλη επιτυχία καταλαμβάνοντας στην κυριολεξία την πρώτη θέση του ραδιοφωνικού air play, για αρκετούς μήνες! Επίσης είχε γίνει και το επίσημο τραγούδι του τηλεοπτικού spot της αλυσίδας εστιατορίων Goody’s, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος ο Νίνο.

Τι συμβαίνει και αυτό το ίδιο τραγούδι με άλλο τίτλο και με άλλο remix ξανάγινε επιτυχία;

Ακούστε τι έγινε. Ο πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος- με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα του και στο πρωτάθλημα, κάποια στιγμή δεν άντεξε και αναφώνησε «Δεν αντέχω άλλο… ζω σε παράνοια». Μια που το είπε και μια που οι οπαδοί του ΠΑΟ, θυμήθηκαν το τραγούδι και το έκαναν viral. Τι ήταν να το κάνουν αυτό οι Παναθηναϊκοί, το πήραν και οι «γαύροι» για να τρολάρουν τους «βάζελους». Χιλιάδες ποσταρίσματα, χιλιάδες αναρτήσεις, ο γνωστός χαβαλές κλπ. κλπ. Τα socialmedia πήραν φωτιά.

Κι΄ έτσι by the public demand μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το τραγούδι ξανά κυκλοφόρησε από την Panik Records, με νέα ενορχήστρωση, αυτή τη φορά ως μπαλάντα που όμως λίγο πριν το τέλος εξελίσσεται σε dance με trap στοιχεία που το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό και με νέο τίτλο μιας και τώρα ονομάζεται «Παράνοια».

Τηλεφώνησα στον φίλο μου τον Ανδρέα Λάμπρου να μου πει περισσότερα. Ήθελα να μάθω πόσα λεφτά έβγαλαν από όλη αυτήν την υπόθεση…

Η  συνέχεια εδώ... nikosonline.gr