ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ...

 

Άλλο έψαχνα στην τηλεόραση και κατά τύχη έπεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο. Αν με ρωτούσε κάποιος ποια είναι η γνώμη μου, σίγουρα δεν θα την έλεγα με τον ίδιο τρόπο όπως μια άγνωστη κυρία σε γνωστή ιστοσελίδα. Η οποία γράφει: ''Μια ακόμα εκπομπή πανομοιότυπη με άλλες δέκα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, με θεματολογία που σχολιάζεται συνεχώς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, σε σημείο να σε πιάνει αναγούλα από τις τόσες φορές που ακούς και ξανακούς τα ίδια... ''.

Ξεχωριστή ικανότητα να κάνεις κομμάτια τον άλλον χωρίς να τον βρίζεις. Σαν την άγνωστη κυρία, η οποία έχει χίλια τα εκατό δίκαιο. Να, μια ακόμα πινελιά κριτικής από την ίδια για τη νέα εκπομπή του πρώην εκδότη:

Το «Oλα Λάθος» είναι ένα ακόμα γέννημα ενός γερασμένου τηλεοπτικού κόνσεπτ, χωρίς καμιά πρωτοτυπία, και με κάτι κουρασμένα παλικάρια στις κεντρικές καρέκλες που φαίνεται ότι δεν πολυγουστάρουν ό,τι κάνουν – αλλά και τι άλλο να κάνουν; Το προσπερνώ όμως αυτό γιατί πολλοί συνάνθρωποι μας κάνουν δουλειές που δεν πολυγουστάρουν, μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο. Κρίση, ανεργία, χρέη, υποχρεώσεις, παιδιά, σκυλιά, δεν έχεις πολλά περιθώρια επιλογής. Σου προσφέρεται μια δουλειά και την αρπάζεις.

''Κάτι κουρασμένα παλληκάρια... '', γράφει η άγνωστη κυρία. Με τον νυχοκόπτη το σφάξιμο. Αυτά τα ολίγα για το νέο τηλεοπτικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου, για το οποίο η κυρία προσθέτει και τούτο: ''Αυτό έχει ο άνθρωπος, αυτό κάνει... ''.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΔΙΚΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΖΩΩΝ