ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Τελικά, είναι γεγονός, όχι ακόμα τετελεσμένο. Η κυρία Τζένη Μπαλατσινού παντρεύεται τον κύριο Βασίλη Κικίλια. Πράγματι οι δυο τους είχαν χωρίσει αφού έζησαν έναν ώριμο και ρομαντικό έρωτα, ο οποίος όμως δεν είχε ολοκληρωθεί και τους έκανε προσκλητήτηριο να τον συνεχίσουν... Και το αποφάσισαν, μάλιστα με την επισφράγιση του αναγγελθέντος γάμου τους. Σχόλια;

Μόνο ακαδημαϊκού χαρακτήρα σχόλια, με αφορμή το συγκεκριμένο ειδύλιο. Η κυρία Τζένη Μπαλατσινού είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη του καριερίστα πολιτικού και σύντομα υπουργού πάλι της ΝΔ, αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές. Και δεν είναι μόνον μικρότερος ο Κικίλιας αλλά στον πρώτο, ας ελπίσουμε και τελευταίο γάμο του, παίρνει πενηντάρα. Συγκεκριμένα η Μπαλατσινού, μητέρα τριών παιδιών με τον 65χρονο Πέτρο Κωστόπουλο (παντρεύτηκαν 1996, χώρισαν 2014), είναι 49 ετών.

Συμπέρασμα. Θρίαμβος της γυναίκας είναι ο γάμος της Θεσσαλονικιάς κυρίας Τζένης Μπαλατσινού. Τέρμα και τελείωσε. Η ηλικία για την αληθινή γυναίκα είναι απλά ένα νούμερο. Ένας αριθμός. Τι 30, τι 40, τι 50, τι 60... Όταν στα 40 και στα 50, περισσότερο από την 20άρα και την 30άρα, είναι σε θέση να ικανοποιήσει,όχι μόνο σεξουαλικά, τον αρσενικό. Όταν ως σύντροφος, πέρα από την όποια ηλικία της, η γυναίκα χαρίζει την περηφάνια του φύλου του στον άντρα της. Που δεν είναι μόνο ο γαμιάς της.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ