Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Θέλουν να πουν τον καλό λόγο στο αφεντικό τους. Κατανοητό. Δεν έχουν, όμως, τη μαστοριά του γλειψίματος. Έτσι και εκτίθονται οι ίδιοι από τη μια και από την άλλη δεν αβαντάρουν τον αφεντικό. Για παράδειγμα. Κάποιος έγραψε ότι ο Μαρινάκης αγωνίζεται μόνος του… Η Παπαριά. Με Π κεφαλαίο.

Παίζει μπάλα ο Μαρινάκης; Οχι. Φοράει φανέλα βασικού, φόρμα παγκίτη; Όχι. Τότε για ποιόν αγώνα μιλάνε;

Αγωνίζεται μόνο ο ποδοσφαιριστής. Ο αθλητής. Άντε και ο βιοπαλαιστής. Ο φουκαράς στο μεροκάματο. Όχι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όχι ο αρχηγός του κόμματος, όχι ο υπουργός, ο πρωθυπουργός.

Δεν χρειάζεται να… αγωνιστούν. Απλά να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και για να βγάλουν αποτέλεσμα, να σκοράρουν στον τομέα τους δεν είναι ανάγκη να ιδρώσουν, να κουραστούν, να κάψουν θερμίδες

Άντε να χαθείτε, πεζεβέγκηδες, μ’ αυτή τη μαλακία, μ’ αυτή την απάτη να λέω καλύτερα, ότι… αγωνίζεται η προεδράρα για το καλό της ομαδάρας, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης για το καλό της Ελλαδάρας.

Δεν θέλουμε αγώνες, ρε! Κανέναν αγώνα. Μόνον να εφαρμόζετε όσα λένε οι νόμοι. Και όσα υπόσχεστε. Διαφορετικά θα πω ότι τα παίρνετε, ότι…. αγωνίζεστε σικέ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ