ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ!

 

Στην Ελλάδα έγινε δικτατορία και μένα τι λες να μου την είχε σπάσει περισσότερο από τα καθάρματα τους χουντικούς αξιωματικούς; Τα αστειάκια που σκαρφιζόταν ο ''λαός'' για να κάνει την πλάκα του στους Παπαδόπουλο, Παττακό και σία. Φοβερό! Να σε πηδάνε κι εσύ αντί να δείχνεις με τον πρέποντα τρόπο ότι πονάς, ότι δεν σ' αρέσει αυτό που σου κάνουν, να στήνεις φτηνά αστειάκια. Και να το διασκεδάζεις στις θεατρικές επιθεωρήσεις όταν οι κωμικοί ηθοποιοί πετάνε από τη σκηνή ατάκες ''πονηρές'' και του κώλου ''αντιστασιακές''.

Άγαλμα έμεινα όταν διάβασα το ρεπορτάζ με τις διαμαρτυρίες σε καφενέ ενάντια, λέει, του... Καρανίκα Νίκου. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Είστε προδότες», τα έχωσαν στον... Καρανίκα. Σ' έναν χάλια του σύριζα. Σ' έναν αργόσχολο πίτουρα που ο Τσίπρας του έχει βγάλει και γαμώ το μεροκάματο, μάλιστα με το αξίωμα του ''Σ.Σ.Σ.Σ.'', του Σύντροφου Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού.

Τι κάνετε, ρε, κοπάνια; Τα βάζετε με τον φουκαρά, μ' αυτό το ρεντίκολο της δήθεν αριστεράς για να διατρανώσετε τον πατριωτισμό σας και την ελληνικότητα της Μακεδονίας; Η κατάντια. Και ποια είναι η ακόμα μεγαλύτερη καραξεφτύλα; 'Επεσε το τρολάρισμα της αλεπούς επειδή ο Καρανίκας ζήτησε, λέει, την προστασία της αστυνομίας.

Τρολάρισμα αξίζουν όσοι τα άβαλαν με τον Καρανίκα. Όσοι με τη γελοία και γραφική συμπεριφορά τους επιδοτούν άποψη και πολιτικό κύρος στον... Καρανίκα. Ότι κι αυτός από την πλευρά του είχε συμμετοχή στην προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Άντε να χαθείτε, όσοι θαρρείτε πως κάνατε το καθήκον σας τρολάροντας ένα νούμερο της πολιτικής ζωής.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...