ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ

 
Αν πω ότι και μένα με κόλλησε η πρεμούρα με τη γέννηση του παιδιού της Μέγκαν Μαρκ και του πρίγκηπος Χάρυ, θα γίνω πιστευτός; Ή θα πουν ότι το λέω για να χλευάσω αυτό το αίσχος των ΜΜΕ που λες έχουν πάθει αμόκ με το μέγα ιστορικό γεγονός. Τον τοκετό της Αμερικανίδας ψευτοηθοποιού που θα προσθέσει ένα ακόμα εγγόνι στην βασίλισσα της πουτάνας Αγγλίας.
Ιστορικό γεγονός, δεν λέω, όταν η ζωή μας έτσι ή αλλοιώς θα επηρεαστεί από την ημέρα που ο πρίγκηπας Χάρης αποκτήσει κι αυτός παιδί. Μας ενδιαφέρει σαν Έλληνες, αλλά και σαν πολίτες του κόσμου, που ο Χάρης θα γίνει μπαμπάς. Είναι βέβαιο αυτό. Γι΄ αυτό τα μέσα και στην Ελλάδα έχουν πλακωθεί να μεταφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ και δεν χάνουν ούτε αράδα από τις... φήμες και ό,τι τέλος πάντων ψιθυρίζεται σχετικά με τα σενάρια της καθυστέρησης της γέννας.
Είναι σίγουρο, πάντως. Το κορίτσι θα γεννήσει. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να το κρατήσει μέσα της το βρέφος. Τα μήντια, όμως, κρατάνε σε αγωνία τον πλανήτη. Όπου να' ναι έρχεται ο μπέμπης και τι να΄ναι αυτό που τον καθυστερεί, οργιάζουν τα ταμπλόυντ και στο παιχνίδι μέσα και τα σοβαρά φύλλα.
Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ...