ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ... ΛΕΣΒΙΕΣ

 
Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού που κάθε Σάββατο είναι ένθετο στη διάσημη γαλλική αθλητικά εφημερίδα L' Equipe έχει σήμερα μια προκλητικά ''αθώα'' φωτογραφία. Δυο άνδρες, ερασιτέχνες μοντέλα, παριστάνουν αθλητές του πόλο και με το μαγιώ μονάχα στην πισίνα φιλιούνται στο στόμα. Τι μαλακία είναι αυτή; ''Μήνυμα'' ενάντια στην ομοφοβία. Στο πνεύμα της καμπάνιας να συνηθίσει (;), να αποδέχεται κοινωνικά τον ομοφυλοφιλικό έρωτα κι αυτός που τον απεχθάνεται. 
Ποια είναι η γνώμη σου για την κοινωνική προσφορά της L' Equipe; Να σου πω, αν μου επιτρέπεις, τη δική μου γνώμη. Επειδή το έχουν καραπηδήξει το πράμα. Λοιπόν.
Συχαίνομαι να βλέπω δυο άνδρες να ερωτοτροπούν. Να χαϊδεύονται, να φιλιούνται. Από την άλλη, με ανάβει σεξουαλικά η θέα δυο γυναικών με... άσεμνες χειρονομίες στη φάση των προκαταρκτικών. Κι αν τα δυο κορίτσια το συνεχίσουν, στην προσπάθεια τους να φτάσουν σε οργασμό, ε, τότε πιθανόν να με διεγείρουν... τελειωτικά. Τι, λες, να είμαι εγώ; Ομοφοβικός; 
Ομοφοβία. Η σκέψη και η συμπεριφορά που την ταυτίζουν με ρατσισμό και φασισμό κι άλλες τέτοιες ταμπέλες. Ελληνική λέξη σύνθετη, από τις λέξεις όμοιος και φόβος. Υιοθετήθηκε παγκόσμια η λέξη ομοφοβία και εκφράζει αντίθεση, ακόμα και μέχρι τα όρια του μίσους, για τους όμο, τους gay, άνδρες και γυναίκες ομοφυλόφιλους. 
Ξανά μανά ρωτάω. Τι είμαι εγώ που νοιώθω αποστροφή στο σεξ ανάμεσα σε δυο άνδρες και ικανοποίηση όταν γίνεται με δυο γυναίκες; Είμαι... μισοφοβικός. Και πως χαρακτηρίζεται ο ομοφυλόφιλος άνδρας που αισθάνεται αηδία για το σεξ άνδρα με γυναίκα; Αυτό δεν μας το λένε. 
Να προσθέσω ότι δεν θεωρώ φυσιολογικά, για να μην πω ότι είναι φασιστικά, όλα αυτά με τις ταμπέλες. Το λέω εγώ που θεωρώ φυσιολογικό φαινόμενο την ομοφυλοφιλία. Το ίδιο φυσιολογικό με την ετεροφυλοφιλία. Ο καθένας ψάχνεται ερωτικά ή μονάχα σεξουαλικά σύμφωνα με τη φύση του. Έτσι γεννήθηκε. Δεν είναι απόφαση του ίδιου του ατόμου να γουστάρει μόνο γυναίκα ή μόνο άνδρα ή και τα δυο φύλα. Και δεν θα πεις μη φυσιολογικό εκείνον που έλκεται έτσι ή αλλοιώς διότι έτσι ή αλλοιώς τον έκτισε η φύση.
Άλλο αυτό, κι άλλο να μου λες ότι κάνω κοινωνική προσφορά όταν με προκαλείς, όταν προσπαθείς να αλλοιώσεις τα φυσικά μου ένστικτα. Και από πάνω να με ενοχοποιείς. Να με κάνεις να νοιώθω αντικοινωνικός επειδή κάνω εμετό σε σεξ σκηνικό με δυο άνδρες.   

Διαβάστε ακόμα: 

ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ