ΤΑ LOVE STORY ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ...

 

Ακόμα ένα άρθρο με ζευγάρια του παρελθόντος που πιθανά να έχουμε ξεχάσει πως υπήρξαν μαζί σε θυελλώδεις σχέσεις και πολύ ερωτευμένοι. Κάποιοι κυνηγήθηκαν απίστευτα από τους paparazzi, κάποιοι άλλοι έμειναν σχετικά πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ όμως είμαστε να ρίξουμε όσο περισσότερο φως… Και μην ξεχνάτε πως… “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, που λέει και το λαϊκό άσμα.

·  Την περίοδο 1997-1998 ένα καινούργιο κορίτσι κάνει την εμφάνιση του στο χώρο της τηλεόρασης και μένουν όλοι με το στόμα ανοικτό. Είναι γύρω στα 25, με 1.83 ύψος, μελαχρινή και κούκλα. Η σειρά που παίζει, σκίζει. Ο γυναικείος πληθυσμός δεν έχει να πει τίποτα καλό. Όλες μιλούν για κάποιο ατάλαντο μοντέλο που θέλει να γίνει ηθοποιός. Ο αντρικός πάλι, έχει να πει τα καλύτερα, μέχρι που σκάει η είδηση «βόμβα», πως είναι η νέα ερωτική σύντροφος του διευθυντή προγράμματος του Mega.
 
·  Μετά τον χωρισμό της από τον διευθυντή προγράμματος του Mega, τα έφτιαξε με έναν ποδοσφαιριστή. Κυνηγήθηκαν όσο λίγοι από τους παπαράτσι και κάθε τους εμφάνιση γινόταν πρωτοσέλιδο. Θεωρούνταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ πολλοί υποστήριζαν πως σύντομα θα έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Το ποιος έριξε τους τίτλους τέλους δεν έγινε ποτέ γνωστό, πάντως όλες οι προσπάθειες των φίλων τους για επανασύνδεση έπεσαν στο κενό.
 

 

·  Ακόμα και τώρα είναι σαν να τους βλέπω μπροστά μου. Δεκαετία ΄90, στο Kalhua της οδού Αμερικής, μοντέλα και οι δυο τους και πανέμορφοι. Τους έβλεπες και γύριζες να τους χαζέψεις. Αυτός παράλληλα με το modeling έκανε τις δημόσιες σχέσεις στο club. Αυτή πιτσιρίκα. Αφού για να φανταστείτε μερικές φορές την συνόδευε η μητέρα της…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr