ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑ SHOW, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

Το είδαμε και το εμπεδώσαμε το φαινόμενο, με την έκδοση των κουτσομπολίστικων περιοδικών, στα τέλη της δεκαετίας του '80. Το ζευγάρωμα μπασκετμπωλίστα ή πολίστα, αλλά και ποδοσφαιριστή με μια τσούπρα του μόντελιγκ, του τραγουδιού ή κάποια παρουσιάστρια β' εθνικής. Και σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ της παπαράτσιας δημοσιογράφιας έπαιζε ο... έρωτας, Βέβαια, τα γκομενιλίκια ήταν όλα ρομαντικά, κανένα δεν κάθισε για λόγους προβολής της όποιας λεγάμενης.

Να φτάσει, όμως, το έργο μέχρι το story του μπασκετμπωλίστα Παπαμακάριου και του μοντέλου Μαντώς Τζαβάρα, ποιος να το περίμενε. Να γίνουν πρωτοσέλιδο, όμως μετά από καταγγελίες ακραίας βίας, είναι η απόλυτη εξαίρεση. Ερωτική σχέση είχαν τα παιδιά κι αντί αυτή να καταλήξει σε γάμο, όπως αναμενόταν, η κυρία Τζαβάρα κατηγορεί τον μέχρι πρόσφατα σύντροφό της, και τι δεν του χρεώνει.

''Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε "θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου''. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε "θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"». Αυτά είναι λόγια της Μαντώς Τζαβάρα, η οποία προσθέτει ότι ο μέχρι χθες επαγγελματίας αθλητής επιχείρησε να την στραγγαλίσει.

Η μια πλευρά. Της μοντέλας που αποκαλεί ζιγκολό, κλεπτομανή, ναρκομανή και τζογαδόρο τον μπασκετμπωλίστα. Η άλλη πλευρά, αυτή του παίκτη, λέει άλλα, ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος του. Τα γκόσιπ μήντια κάνουν τη δουλειά τους, βρήκαν φαγητό και όρμησαν να φάνε. Εσύ τι κάνεις; Άντε να δεις το story σα θεατής, μη βιαστείς να πάρεις θέση.

Ο 39χρονος Μανώλης Παπαμακάριος έπαιζε μπάσκετ μέχρι πέρυσι αφού φόρεσε τη φανέλα οκτώ ελληνικών και δυο ισπανικών ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΩΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ PLAYBOY