ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ!

 

Τον ήξεραν μόνο κάποιοι fan του μπάσκετ. Όταν άρχισε να κυκλοφορεί με διάφορες εγχώριες celebrities, άρχισαν να τον κυνηγούν και οι Paparazzi. Ξεκίνησε με την Σαμπρίνα και από τότε έχει γίνει ανάρπαστος. Έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας που λέγαμε…, ή μήπως έχει κάτι άλλο;

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης γεννήθηκε στο Βόλο, ωστόσο βρέθηκε από πολύ μικρός στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον οποίο παρέμεινε για επτά χρόνια. Τα πήγε πολύ καλά και στον τελικό μάλιστα του Κυπέλλου του 1998, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί MVP του παιχνιδιού. Έχει ύψος 1.94εκ και είναι τρίτος στη λίστα στους σκόρερ όλων των εποχών στην Α1, πίσω από τους Άγγελο Κορωνιό και Νίκο Χατζή.

Μπήκε στον «χάρτη» των περιζήτητων αντρών, όταν τα έφτιαξε με την Σαμπρίνα (5 χρόνια μεγαλύτερη του). Δεν ξέρω που συναντήθηκαν ή ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά τα παιδιά «τα βρήκαν». Όλες, όσες δεν τον ήξεραν, άρχισαν να «ψάχνουν». Από μερικές πρώην του, ακούστηκαν πολλά… και καλά! Πολύ… καλά!!! Τόσο καλά, που έγινε στόχος. 
 
Εκείνος όμως φουλ ερωτευμένος με την τραγουδίστρια, την παντρεύτηκε το 2004 και έκαναν και ένα γιο. Το 2008 όμως χώρισαν. Χαράς ευαγγέλια για τις υπόλοιπες που τον κέλαραν καιρό τώρα. Ως δια μαγείας το τηλέφωνο του πήρε φωτιά. Τόσο από κλήσεις όσο κι΄ από μηνύματα. Τα έχασε το παιδί! Αδίστακτες, του την έπεφταν στα ίσια. Χωρίς να χάσει καιρό, ντύθηκε, στολίστηκε, πήρε και το 1.94 ύψος του, κι΄ άρχισε να κυκλοφορεί «παίρνοντας» ό,τι έβρισκε μπροστά του. 
 
Ο μπασκετμπολίστας που βάζει τρίποντα στις γυναίκες. Δυνατό παιδί με αντοχές! Δύο σχέσεις του όμως ήταν αυτές που κουβεντιάστηκαν περισσότερο. Πρώτη η…
Η συνέχεια εδώ ... nikosonline.gr