ΝΑ ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ... ΚΡΕΒΑΤΙ

 
Είναι διεθνής. Όχι ποδοσφαιριστής, ούτε διαιτητής. Μοντέλο είναι η Τζούλια, διεθνές. παγκόσμιο. Καμία σχέση με την δική μας την πολυφωτογραφημένη και πολυπαιγμένη, το δεύτερο πράμα με το όνομα Αλεξανδράτου. Ειδικότητα της τα εσώρουχα. Σλιπάκι και σουτιέν, που τα λανσάρει σ' ένα κορμί γεννημένο και δουλεμένο για επανάσταση.

Ποιες αλλαγές και ανατροπές, τομές και ρήξεις στην πολιτική. Την αληθινή επανάσταση των σωμάτων θα την βιώσεις, κι ας πεθάνεις μετά, αν πάρεις στην αγκαλιά σου, αν σεργιανίσεις με τις παλάμες σου, ένα θηλυκό σαν την Λέσκοβα, κοπής Λετονίας. Η πρώτη “ακαδημία ταλέντων” στα μανεκέν, μια ασταμάτητη παραγωγή μουνοθύελλας.

Μεγαλοπιασμένη η Γιούλια Λέσκοβα, με βάση το Λος Άντζελες δουλεύει σ' όλον τον κόσμο, Δύση και Ανατολή, και εμείς μπανίζουμε τις φωτογραφίες της και τη βγάζουμε με φαντασιώσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μ' αυτό το λουλούδι που ανοίγει τα πέταλά του μόλις ξημερώνει. Πόσοι άντρες, με πηγαίο ερωτισμό,  λάτρεις κάθε γυναίκας με προσόντα σαν της Λετονής Τζούλιας, θα ήθελαν να περάσουν μια βραδιά μαζί της. Ένα μαραθώνιο στο κρεβάτι. Όχι τίποτα άλλο, παρά να γίνουν ποιητάδες για χάρη της, να υμνήσουν την ομορφιά της.
Πριν ακόμα πάει σχολείο η Γιούλια ή Τζούλια Λέσκοβα άρχισε να παίρνει μαθήματα στο μπαλέτο και στα 7 της έπαιζε πιάνο. Έφτασε ψηλά στο μόντελιγκ και αφού έκανε περιουσία παντρεύτηκε στα 30 της, το 2018. Γεννήθηκε σα σήμερα 4 Ιουλίου, το 1988, και παραμένει το ίδιο ποθητή, όσο το 2011, χρονιά που άρχισε να κάνει πρωταθλητισμό στις πασαρέλες. 
Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΧΤΥΟ