H Σαμπρινα εχει καψει καρδιες

 

Λένε πως η Σαμπρίνα από το ξεκίνημα της ήταν αδίστακτη. Έχει κάψει καρδιές! Κυριολεκτικά λένε, πως άλλαζε τους άντρες σαν πουκάμισα. «Μην την κοιτάς που το παίζει αγαθιοβόλα» μου λέει μια συνάδελφος της.

H Αλεξάνδρα Τσερκάνου ή αλλιώς Σαμπρίνα, ή αλλιώς «διαόλου κάλτσα», είναι τραγουδίστρια που γεννήθηκε το 1969 στη Ροδεσία (η σημερινή Ζιμπάμπουε) της Αφρικής από Έλληνες γονείς. Παρ' ότι ντροπαλή λέει, στα 18 αποφασίζει να μετακομίσει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο της και να συνεχίσει τις σπουδές της σε πιάνο και φωνητική. Παρ΄ όλο που ψεύδιζε, ήθελε σώνει και καλά να γίνει τραγουδίστρια. Στην Αθήνα έκανε αμέσως εντύπωση γιατί ήταν πανέμορφη και αφόρητα sexy. Από τα κορίτσια εκείνα με τις στρογγυλές καμπύλες, το έντονο στήθος, την λεπτή μέση, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλανά μάτια. Τέζα οι άντρες! Τέζα και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που παράτησε την προσωπική του καριέρα, την Αλέξια και ότι άλλο έκανε και έπεσε με τα μούτρα. Ήθελε να την «φτιάξει». Να την κάνει όνομα.

Η Σαμπρίνα στην μετά Χαριτοδιπλωμένο εποχή, άλλαξε ρότα και από ποπ τραγουδίστρια έγινε λαϊκιά. Και πήρε σβάρνα τα μπουζούκια Αθηνών, περιχώρων και επαρχίας. Και μάλιστα σε μαγαζιά δευτέρας και τρίτης διαλογής. Κάπου εκεί συνάντησε τον…

Η συνέχεια εδώ... nikosonline.gr