ΑΝΔΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

 

Πολύ τωρινά παραδείγματα. Φρέσκα νέα! Βουίζει ο χώρος και οι gossip δημοσιογράφοι το κάνουν γαργάρα. Και δεν φτάνει που δεν γράφουν αυτά που ξέρουν ή έχουν μάθει, αλλά δημοσιεύουν και ψευτιές. Γμτ σ΄ αυτήν την κωλοχώρα. Το ότι δεν έχουμε κανονικούς δημοσιογράφους είναι γνωστό! Να μην έχουμε και gossip δημοσιογράφους της προκοπής! Έλεος κούκλα μου!

Άκου πως έχουν τα πράγματα:

Παράδειγμα Νο 1: Τραγουδιστής πρώτη φίρμα στις πίστες, τον τελευταίο καιρό έχει ερωτική σχέση με συνάδελφο του (ουπς), που ήταν παντρεμένος με παιδάκι και πρόσφατα χώρισε. Ο τραγουδιστής, ο πρώτη φίρμα στις πίστες, για να μην «καρφωθεί», κατά καιρούς φωτογραφίζεται με γνωστές κοπέλες της show biz, οι φωτογραφίες διοχετεύονται στα gossip περιοδικά και site, όπου υπάρχει και σχετικό δελτίο τύπου- αναγράφοντας ότι οι δυο τους ζουν ένα παράφορο έρωτα. 
 
Γεμίζουν τις σελίδες τους τα gossip περιοδικά και τα site, χωρίς να ψάξουν, να ρωτήσουν ή να μάθουν… Γιατί, αν ρωτούσαν ή αν ήταν παρόντες στην φωτογράφηση θα έβλεπαν πιο κει, έναν γνωστό παρατρεχάμενο gay δαιμόνιο δημοσιοσχετίστα – ο οποίος οργανώνει την όλη δουλειά. Οι κοπέλες φυσικά και πληρώνονται για να παίξουν τον ρόλο τους. Όταν κάποια απ΄ αυτές σε λίγους μήνες κάνει μια πραγματική σχέση, ο γνωστός παρατρεχάμενος gay δαιμόνιος δημοσιοσχετίστας, φέρνει την επόμενη… (που έχει ανάγκη από χρήματα ή λίγη δημοσιότητα.)
 
Παράδειγμα Νο 2: Το ξέρουν οι πάντες και κανείς δεν …
H συνέχεια εδώ…nikosonline.gr