ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ... ΜΙΛΩΝΤΑΣ 77 ΛΕΠΤΑ

 

Η πόρτα είναι ανοικτή κι όμως διαβάζεις ότι ο άνθρωπος έχει αποφασίσει να την... ανοίξει. Είναι τρελός; Όχι. Μαλάκας; Ούτε. Μήπως μας δουλεύει. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ο τύπος μας έχει για πλάκα. Στη ξεφτύλα μας έχει, άρα ό,τι θέλω, ό,τι με βολεύει, το λέω και το κάνω. Στο φινάλε, σε ποιους απευθύνομαι, σε άτομα δεύτερα, σε δευτεράντζες που θα πιουν ό,τι τους κεράσω.

Κάπως έτσι θα σκέφτεται αυτός που, σοβαρά και προβληματισμένα, μπροστά σε ανοικτή πόρτα λέει πως θα την... ανοίξει. Δεν θα συνεχίσει να κρατάει κλειστή την... ανοιχτή πόρτα.

Σαν τον άλλον τον πονηρό που το πήρε απόφαση, λέει, να σπάσει τη σιωπή του. Ποιος; Αυτός που εδώ μια ώρα τώρα κι ένα τέταρτο μιλάει μπροστά στο μικρόφωνο.

Το ρεζιλήκι των ΜΜΕ με τα ''κλειστά χαρτιά''. Δεν υπάρχει επώνυμος, πολιτικός, καλλιτέχνης, άνθρωπος των γηπέδων, της τηλεόρασης, που να μην εμφανίστηκε με... κλειστά χαρτιά. Ότι δεν αποκαλύπτει τα σχέδια του, την ενδεκάδα, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, αν θα κάνει ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, αν θα παραιτηθεί, αν θα δεχτεί την πρόταση συνεργασίας που του έγινε, αν θα συναντηθεί με τον τάδε, αν θα κάνει μήνυση κλπ.

Αν πάρεις στα σοβαρά τα ΜΜΕ οι πάντες στην πιάτσα κυκλοφοράνε με... ''κλειστά χαρτιά'', αλλά μας κάνουν τη χάρη να τα ανοίξουν για να μας ενημερώσουν. Και τα μήντια εντυπωσιάζουν τα κορόιδα γιατί καταφέρνουν και τον πιο δύσκολο να ανοίξει τα χαρτιά του. Τα οποία πιθανόν να είναι... ανύπαρκτα, να μην υπάρχουν χαρτιά. Να μην ξέρει ακόμα π.χ. ο προπονητής αν θα χρησιμοποιήσει τον τάδε παίκτη. Να μην έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός αν θα καθαρίσει τον δείνα υπουργό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΒΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ