ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ...

 

Η χαρά της νοικοκυράς, κι όχι μόνον. Δεν θα λείψουν τα τούρκικα σήριαλ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σαιζόν. Και πως να γινόταν διαφορετικά, όταν οι σειρές παραγωγής από τη χώρα του φίλτατου Ερντογάν αρέσουν σε Έλληνες. Σε ελληνοπούλες. Όχι μόνον σε περήφανες τουρκάλες.

Κάποιοι, βέβαια, μέσα σ' αυτούς κι εγώ, ενοχλούνται σαν Έλληνες που έχουν σουξέ τα τούρκικα προϊόντα. Να το πούμε αλλοιώς, που η τούρκικη γλώσσα μπαίνει στα ελληνικά σπίτια. Φτηνός πατριωτισμός; Δεν νομίζω.

Παράλογο να περίμενε κανείς να έκαναν... αποχή οι Έλληνες στα τούρκικα σήριαλ; Κάθε άλλο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, που μια ξένη χώρα μας θίγει την αξιοπρέπεια μας, που θαρρούμε ότι μας βλάπτει οικονομικά, βγάζουμε επιτόπου την εθνική μας ευαισθησία. Να τους σαμποτάρουμε τους πούστηδες τους Γερμανούς, τους Ολλανδούς κ.α. Να μην αγοράζουμε στα σουπερμάρκετ τίποτα από τη χώρα τους.

Ο Τούρκος δεν κάνει τίποτα άλλο από το μας απειλεί. Κάθε μέρα. Για να το καταλάβω! Πρώτα να μας πάρει κανα 2-3 νησάκια ο Ερντογάν και μετά θα πέσει σύρμα ''ούξου, ρε, τα τούρκικα από τα κανάλια μας''.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ