Κατερινα Παπουτσακη: Ο θηλυκος Δον Ζουαν

 

Σήμερα θα αναλύσουμε την ερωτική ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη, πριν το γάμο και πριν γίνει μητέρα. Είναι πια πασίγνωστο πως στην ζωή της υπήρχε μια σειρά εραστών και μια σειρά φημολογούμενων εραστών, με τους paparazzi να τους κυνηγούν σε κάθε βήμα. Με την Κατερίνα η εγχώρια showbiz έγινε Hollywood!

Όσοι βρέθηκαν δίπλα της έγιναν πιο γνωστοί και έτσι όλοι λένε πια πως η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τους εραστές της διάσημους.

Που σημαίνει πως κάποιους από αυτούς, τους μάθαμε από την Κατερίνα. Μέχρι τότε οι paparazzi και τα gossip περιοδικά δεν είχαν ασχοληθεί ούτε με τον Ορέστη Τζιόβα, ούτε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ούτε τον Μιχάλη Μαρκάτη, ούτε με τον Πέτρο Λαγούτη τόσο εντατικά. Ακόμα και ο Κώστας Καραφώτης που ερχόταν από το Fame Story ως σούπερ επιτυχημένος (και γκόμενος της Μάρως Λύτρα), και ο Μάνος Πανταζής που ήταν κορυφαίο μοντέλο της εποχής, γνώρισαν απίστευτη δημοσιότητα επειδή ήταν μαζί της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…

Στην Ελλάδα που όλες «πιπιλάνε» το ίδιο κλισέ: «δεν έχω πάει με κανέναν εκτός από τον μεγάλο μου έρωτα», η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν το εντελώς αντίθετο. Νέα και ωραία δεν καθόταν καθόλου στο σπίτι της και στα «αυγά της». Άλλαζε τους γκόμενους σαν τα πουκάμισα. Το τέλειο θήραμα και η τέλεια τροφή για να γεμίζουν οι σελίδες των εβδομαδιαίων εντύπων με μυστικά ή φανερά ραντεβού και καυτά φιλιά. Έγραφαν ότι ήθελαν και η Κατερίνα άπειρη, δε μιλούσε, δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ, δεν ήξερε στην ουσία με ποιο τρόπο να χειριστεί τη δημοσιότητα.

Επίσης υπήρχε και η άλλη φήμη που πολύ βόλευε τα περιοδικά. Η Κατερίνα ήταν άστατη. Οι σχέσεις της δεν κρατούσαν πολύ, οπότε το κυνήγι της είχε πάντα ενδιαφέρον. Τελικά ήταν σύντροφός της ο Γιώργος Κιμούλης, ο Αντώνης Κανάκης, ο Νίνο, ο Χρήστος Χολίδης, ο Αλέξης Γεωργούλης; Αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ αφού η Κατερίνα δεν έχει μιλήσει ποτέ για το παρελθόν… Πάντως η εντύπωση που έχει μείνει στον κόσμο είναι πως η Παπουτσάκη είναι ο θηλυκός Δον Ζουάν, που κρέμαγε τους άντρες σαν χάντρες στο κομπολόι της. Και μέχρι σήμερα είναι η μόνη γυναίκα που…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr