ΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΟ... ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ

 

Πήρε θέση μπροστά στην κάμερα η δεσποινίς να πει τις ειδήσεις της ημέρας με τολμηρό ντεκολτέ. Την τέλειωσαν επιτόπου. Συνέβη στην Τουρκία. Σε σοβαρή χώρα αυτό είναι αδιανόητο. Να ξεκινήσει δελτίο με την παρουσιάστρια να έχει πεταμένα έξω τα μισά βυζιά. Σε χώρες δεύτερες σαν την Ελλάδα και την Αλβανία συμβαίνει. Και στην Τουρκία, αλλά τουλάχιστον στην πατρίδα του Ερντογάν έστειλαν την πατσαβούρα στο σπίτι της να φτιάξει καλύτερα και τα νύχια της.

Το νέα της ημέρας είναι εξ ορισμού θέμα σοβαρό. Πληροφορείται ο πολίτης πράγματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητά του. Με την τσέπη του. Με την ίδια του τη ζωή. Ακούει ειδήσεις που αναφέρονται σε θάνατο, κάποιοι σκοτώθηκαν, άλλος δολοφονήθηκε. Τι αποφάσισε η κυβέρνηση σχετικά με την υγεία, με τη φορολογία κ.α.

Μη λέμε πολλά. Και βγαίνει στο γυαλί η όρνιθα βαμμένη και ντυμένη ανάρμοστα. Έχει σημασία και το ύφος στην εκφώνηση. Λέμε το άλλο, όμως. Ότι πέραν της ενδυματολογικά απρεπούς εμφανίσεως, με συνέπεια να κάνει μπαμ από πάνω μέχρι κάτω η χαράδρα στο στήθος της και χωρίς το παραμικρό... σκύψιμο, αποσπάται η προσοχή του τηλεθεατή. Αντί να ενδιαφερθεί για τις ειδήσεις, το μάτι μπαίνει στον πειρασμό να εισχωρήσει και πιο βαθειά στα βυζιά.

Τα μίνι και τα σταυροπόδια με τα γυμνά μπούτια στα πρωϊνάδικα. Στις εκπομπές τις ψευτοκουτσομπολίστικες, όχι και στο δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΡΟΥΦ